Anabela se uključila uživo u emisiju i prokomentarisala vezu Lune i Marka (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 45

- Mislim da je Luna više sebi nanela svojom iskrenošću nego koristi - rekla je Anabela Atijas

Anabela Atijas, majka Lune Đogani, uključila se uživo u emisiju televizije "Pink" o "Zadruzi" i govorila o učešću svoje ćerke u ovom rijalitiju. Pevačica je prokomentarisala i vezu svoje naslednice sa Marko Miljkovićem.

- Ne mogu ja da kažem da tu nije bilo manje lepih i više lepih stvari. Postoje momenti koji mi se uopšte nisu sviđali, postoji oni koji su mi se dopadali, ali činjenica je da ja imam apsolutno pravo na to, kao majka, da svojoj ćerki želim samo najbolje, i želim da je vidim samo srećnu. Samo me to zanima i ništa više

- Je l' čini Marko nju dovoljno srećnom? - pitala je Dušica Jakovljević Anabelu.

- Rijaliti je. Gledamo 24 sata. Mislim da je Luna više sebi nanela svojom iskrenošću nego koristi. Ako na Luninom licu vidimo sreću, srećna je, ako vidimo nesreću, nesrećna je. Kod Lune je ili crno ili belo, nema sredine - rekla je Anabela i dodala:

- Ako njena sreća, kakva god i ko god bio pored nje, ja ću uvek da budem (uz nju). Da li ću učestvovati u tome ili ne, to je moja stvar i moje pravo - rekla je Anabela.

Pogledajte šta je još rekla Anabela Atijas:

VIDEO: Zadruga Specijal: Oni su diskvalifikovani iz Zadruge, a ukupno ih je 16:

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ajde

    30. jun 2019 | 07:32

    I prosli put kad su se Luna i Marko smejali osobi sa invaliditetom imali su kao svadju posle toga , pa frka, pa drvo zove, i sada kad su se smejali kao posvadjali su se, pa se javlja Gagi, pa se javlja Anabela. Koje foliranje.Zamazuju narodu oci da se ne bi pricalo o ismevanju.

  • Marija

    30. jun 2019 | 00:22

    Zlo žena!Ona ima 23 godine i 2 godine je u rijalitiju,pa vi ste je poslali u rijaliti da vam zarađuje pare,što je niste školovali,slali na putovanja,što se nije zaposlila,a ne da ima seks na televiziji i pokazuje svoje ludilo.

  • Medena

    30. jun 2019 | 01:02

    Dzaba ti Anabell kad je nisi nicemu naucila, kao prvo da kad zijeva stavi ruku na usta. Da li je iskrenost kao njena vrlina kada se ruga nemocnima? Da li je iskrena bila svaka svadja sa Markom? Svaki udarac koji je zadala 9 -orici zadrugara? Sta isprica, nista rekla nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA