"Znam da je ljubomorna i nesigurna": Aleksandra osula paljbu po Ani, a zatim je potkačila i Davida (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 13

- Oni vrlo dobro znaju šta su uradili. On je mene prevario, zbog toga se ona plaši - rekla je Aleksandra Ognjenu Amidžiću

Ognjen Amidžić je u "Zadruzi" popričao sa Aleksandrom Subotić, koja je opet kritikovala Anu Korać nakon što se posvađala sa njom. Usput, potkačila je i svog bivšeg dečka, Davida Dragojevića.

- Ta svađa je nešto što je bespotrebno. Sa njene strane je sve ružno. Sa moje strane je to počelo kao šala, da ja Davida gađam loptom. Zapela sam kao blesava da ga gađam, ali zaista nisam primetila da je to nešto strašno. Ona to nije želela. Ja znam da je ona ljubomorna i nesigurna. Oni vrlo dobro znaju šta su uradili. On je mene prevario, zbog toga se ona plaši. Sujetna je i ljubomorna - rekla je Aleksandra i nastavila:

- Iz dana u dan sam ogorčenija na Davida. Ne može da mi bude svejedno zbog njegovog načina ophođenja. Kada god ja uđem u raspravu sa nekim, David podržava tog drugog... On treba da snosi moralnu odgovornost. On jeste kriv za moje ponašanje u prvom delu "Zadruge" - navela je Aleksandra Subotić.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Dragana Mitar iskreno o odnosu Davida i Lazara!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adi

    9. jun 2019 | 15:59

    Ana je prosecna devojka, sa ekstenzivnim plasticnim korekcijama, vidjenim samo na pokojnom M. Dzeksonu!

  • Brakolomac

    9. jun 2019 | 15:34

    @PREDRAG Ovaj lik je onaj neki Anin Miljan, haha! Naravno da je ljubomorna! Ana je nesigurna, jer provodi ceo dan na ogledalu! A da ne govorimo o njenim plasticnim operacijama! To je retko sresti! Aleksandra jeste bolja i prirodnija, sta je problem?

  • Krlja

    9. jun 2019 | 01:41

    Aleksandra...jadna si

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA