"Ja sam imala od Biljane podršku": Aleksandra ispričala zašto se razočarala u Davidovu majku

 
 ≫ 
  • 23

- Biljana je bila sa mnom do poslednjeg dana, do pre ulaska - počela sa pričom Aleksandra

Aleksandru su gledaoci "Zadruge" pitali zašto se, između ostalog, razočarala u Davidovu majku, Biljanu Dragojević. Subotićeva je navela da je od Biljane imala svu moguću podršku.

- Biljana je bila sa mnom do poslednjeg dana, do pre ulaska. Ona me je savetovala, dolazila kod mene u novi stan. Ona je i dalje verovala da će između nas biti nešto, savetovala me je da se lickam i sređujem. Rekla mi je da ako David krene na mene, da krenem i ja na njega. Rekla mi je da ću imati njenu podršku. Ja Biljanu gledam kao osobu koja se prema meni postavila majčinski. Ja znam kakvo je mišljenje imala Biljana o Ani, sve najgore - rekla je Aleksandra.

- Ani je drago što je poslala čestitku, ali ja neću ništa da silim. Ako Ana oseti potrebu da popriča, onda da, ako neće onda ne, ali ja sam uz Anu. Neće meni mama da određuje - rekao je David.

- Ja sam izašla iz te kuće i znala sam da se u tu kuću neću vratiti, iako mi je Biljana rekla: "Ti ćeš se vratiti za nedelju,dve. Ti ćeš biti u mojoj kući". Mungos je njoj posle poziva polomio telefon i rekao: "Do onog trenutka dok Aleksandra ne izađe iz kuće, ja sa tobom neću imati komunikaciju". On nije više ništa hteo da radi, ni da ide u lokal... Ja sam imala od Biljane podršku svu i znam koliko joj je bilo teško da se bori i sa svima! Ja sam sa njom bila uvek, 24 sata - rekla je Aleksandra Subotić.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nismo u vezi

    6. jun 2019 | 23:31

    @Boba Pa Aleksandra ima tu mrlju sa kim je dobila dete, ali se ona ne vuca sa likovima sa kojim se vuca Ana K. i mnoge druge starlete! Takodjer, Ani je zabranjen ulaz u C.G. (sto li Boze?!), a ALeksandra moze ici gde hoce! Bilji je krivo sto je rekla istinu o novcu potrosenom u Veterniku, sto svi znamo, sta je problem! Pa to svi znaju, zato i pricaju po Veterniku! Ana sa Sorbone?! Pa nema ni Ana nikakvu skolu nego tecaj tekstilni, krojacica! Hahaha!

  • Adi

    6. jun 2019 | 23:44

    Pa i BIljana je navlacila dok ne potrosi pare! Cuj, pa David ju je iskoristio do koske, usao u rijaliti i flertovao sa krivonogom! Pogledajte klip gde je krivonoga narucila pesmu "Sve bi ja i ti", i smeje se onim kvarno pokvarenim usnama!

  • bitno

    7. jun 2019 | 08:10

    Tuzno je i jadno da je PRESVETOJ Aleksandri bitnija Biljana, David nego njeno dete. Da li ste ikad culi da je utucena zbog deteta da je plakala jer joj nedostaje. Devojka ima dete od 5godina od cega je 3godine u rijalitiju 😱 pritom koj dete cuvaju drugarice, komsinice, kuma, deckova majka itd.... ko je ovde kud

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA