Tukla ga i gađala flašama, on se drogirao pored malog Željka?! Tokom žestokog okršaja Miljane i Zole otkrivene stravične tajne iz spoljnog sveta

 
 ≫ 
  • 19

- Zaista bih voleo da vidim da li sam je na bilo koji način uvredio - rekao je Zola

U emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" Bora Santana izneo je šokantne detalje iz privatnog života Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić, dok su boravili van rijalitija.

Naime, Zola je odlučio da prekine vezu sa Miljanom nakon što ga je juče udarala i majku mu nazivala ku*vom, a Bora Santana je otkrio šta mu je Zola poverio u vezi Miljane i kako ga je ona maltretirala i tukla.

- Imali smo bespotreban sukob, ništa joj nisam rekao niti sam joj bilo šta uradio, da bi ona meni nešto rekla. Ja to malo više trpim u sebi, ali joj ne zameram. Voleo bih da ispadnem što pre. Za mene je najveća budala onaj ko glasa za mene, bukvalno mi se ide kući i rekao sam joj to večeras. Zaista bih voleo da vidim da li sam je na bilo koji način uvredio. Ja sam svestan da će da me pljuje, ali ne znam. Ja kad gledam na TV isto bih to za sebe rekao, ali ja ne mogu da joj odgovorim i nemam srca da joj kaže bilo šta loše, ja nisam takav tip. Napolju se isto to dešavalo  - rekao je Zola.

Miljana Kulić Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Od koga te strah?! Priznaj zašto si sa njom?! Koliko si joj dužan?! - pitao se Lepi Mića.

- On je meni rekao da je imao probleme napolju sa Miljanom, da ga ozbiljno tuče. Da je ozbiljne batine dobijao od nje i da nikad nije želeo da joj vrati. Rekao mi je da ne može to da izdrži i da je sve prvršilo svaku meru. Miljana ga je u stanu gađala čašama, flašama.. - izneo je šokantne tvrdnje Santana.

Bora Santana Bora Santana, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Šamar nije ozbiljna batina - dobacio je Zola, koji je rekao i da mu je Siniša Kulić pretio.

- Njen otac mi je pretio - otkrio je Zola.

- Zbog kazina - ispričala je Miljana.

- Kao i svaki otac. Tukao ga nije. Siniša jedva čeka da se on otkači od nje - ispričala je Marija Kulić.

- Jesi smeo da zoveš majku? - upitao ga je Milan.

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić Bane je poludeo jer Zola nije hteo da ispriča sve što je pričao njima, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Nisam smeo - ispričao je Zola, pa otkrio kako je Miljana tražila da zove majku kako bi se suočila sa njom: "Nazovi tu ku*vu, nazovi tu ku*vu".

- Izaći ćeš odavde. Rešićemo sve napolju - zapretila mu je Mljana.

- Evo, sad mi preti - požalio se Zola.

- Ja mu kažem reci da me ne voliš, ja neću da ponižavam sebe, da podsećam sebe na Macu Diskreciju kada je Bori govorila najgore stvari. To je to, što on meni nije rekao na vreme. Da je rekao pre 20 dana, kud koji mili moji. Samo neka mi kaže ono što ima u lice - pričala je Miljana.

- Ja sam njoj rekao da je volim, ali ne vidim budućnost sa njom. Ona je meni obećala da se ovakve stvari neće dešavati - ispričao je Zola, spomenuvši i da ga je već udarila dok su bili van rijalitija.

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić Miljana je tvrdila da je Zola pušio travu u stanu koji su iznajmljivali, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Jesi ga tukla i napolju. Što nije otišao i tada? Nek te bije, nek te bije - vikala je Marija na Zolu, pa rekla svoje mišljenje o njima:

- Ja sam joj rekla da je on sa njom iz koristi, još od kad je ušao ovde. Ona je pristala da bude sa njim, iako je on sa njom iz koristi. Znala si u podsvesti. Miljana dođe sa detetom, on ostane sam u stanu. Lift im se pokvario, trebalo je da se snese dete. Ona mene zove i kaže: "Mama bacio je kolica". Tras! Miljana mene pozove i pitam šta da radim sad. Da odem u stan? Ja joj kažem da ne želim da ga zateknem više ovde, ne dao mu Bog da ja dođem. Kaže mi koliko je tražio za klađenje. Siniša je hteo da ga zadavi - ispričala je Kulićeva koja je rekla i da je Zola pušio travu pred njenim sinom Željkom.

Kako je izgledala ova situacija i šta su sve Bora i Zola pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Miljana u epskom maniru urla na Zolu: Zadaviću te, zadaviću te

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    14. maj 2019 | 20:26

    Laza Lazarević ih čeka

  • Dana

    14. maj 2019 | 18:29

    Koliko tu treba pameti da se vidi da je Miljana luda!! A nije daleko ni on od nje dok je trpi...

  • GORDANA I MARTA

    14. maj 2019 | 17:24

    KAZNITE MILJANU.OVO JE NEDEOPUSTIVO ŠTA RADI.GREBE,UDARA,PLJUJE,DAVI...ZOLU.DA LI JE TO DOZVOLJENO? STRAŠNO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA