Miki raskrinkao Aleksandru i Davida: Otkrivena gnusna laž kojom su obmanjivali narod kako bi ostali u rijalitiju! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 12

- Ti si ovde priznao da je ona imala lažnu trudnoću, da li ti znaš da zbog te lažne trudnoće ti ne pričaš sa bratom? Što si ti ostao sa takvom devojkom? - pitao je Miki

David Dragojević i Aleksandra Subotić žestoko su se posvađali nakon čega su počeli da iznose skandalozne detalje iz njihove veze. Aleksandra je rekla da Davida novčano izdržavala i da mu je stalno davala novac, uključujući i 1.000 evra koje mu je dala za struju koju je potrošio u svom lokalu.

On je podsetio da je Aleksandra ta koja je u "Parovima" imala lažnu trudnoću i da je to dokazano. Dragojević je rekao da će Aleksandri udariti šamar, po cenu da ga izbace iz Zadruge.

Nakon ovoga Miki Đuričić se umešao i rekao da je ponižavajuće to što je David uzimao novac od Aleksandrinih fanova. David je potom priznao da je pogrešio i rekao da su on i Aleksandra sve zajedno radili, pa čak i lagali u vezi njene trudnoće.

Printskrin: Dailymotion

- Evo ključno pitanje. Ti si ovde priznao da je ona imala lažnu trudnoću, da li ti znaš da zbog te lažne trudnoće ti ne pričaš sa bratom? Što si ti ostao sa takvom devojkom? - pitao je Miki.

- Zato što sam uplivao u go*na ta i nisam smeo da kažem to ni majci, ni nikome... - odgovorio je David.

Milan Milošević je podsetio Davida da je plakao kada je Aleksandra imala lažni pobačaj, a David je rekao da je morao da glumi, zbog majke, brata i svih ostalih.

Time je David priznao da već godinama objanjuje javnost radi koristi.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Ana i David se ljubavišu, a Aleksandra ih čežnjivo gleda

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalila 👑

    19. april 2019 | 13:55

    Ponudjen je Aleksandri zadatak koji bi svaka normalna devojka odbila. Njoj je guza zinula za pare. Optuzila je Dalilu. Toliko je bila uverljiva u svojim lazima da joj je deo naroda poverovao. Ja ne. Plakala sam uz Dalilu, koliko je to pogadjalo. Narod je osudjivao Dalilu ni krivu, ni duznu. Zena zlo. Sad udara na Lunu ali ovog puta joj nece uspeti. Toliko zla ima u Aleksandri da je to strasno. Jadno ono malo slatko detence koje godinama odrasta bez majke.

  • Cica S

    19. april 2019 | 13:28

    Ta gluma sa trudnocom u Parovima je izvedena na ideju i predlog produkcije..Tako da Aleksandra nije sama izmislila, Samo je igrala igru produkcije..A sve sam vise ubedjena, kao i vecina vas, verujem, da se puno situacija desava po reziji, u oba rijalitija.....

  • Vec vidjeno

    19. april 2019 | 21:57

    David je pravi "con-artist", covek koji sve laze,a sve samo da bi izmamio finansijsku korist! TO je ocito bre! Iskoristio ovu Aleksandru i njene fanove, pa je sutnuo! Sve je jasno kao dan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA