Hoću da idem kući i kraj! Sanja histerisala, plakala i lomila po Zadruzi, Matora tražila da joj momentalno otvore kapiju! (VIDEO)

 
  • 17

Sanja i Matora bile su odlučne u nameri da produkcija pusti Stankovićevu na kapiju

Nakon što je navodno Staniju pogodila flašom i zbog toga odlukom Velikog šefa ostala bez nedeljnog honorara, Sanja Stanković plakala je, histerisala i lomila prozore po Zadruzi, u želji da napusti rijaliti.

Sanja je pojurila ka kapiji gde je počela da histeriše tvrdeći kako nije pogodila Staniju i da je flaša završila kod Marijane u krilu, a podršku joj je pružila Matora koja je urlala na sav glas i od produkcije zahtevala da Sanji donesu ugovor na potpisivanje.

- Izvedite devojku da ide kući! Odmah nek' potpiše ugovor, da ne bih ja počela da lomim! Najveća mi je greškla što sam te molila da uđeš ovde, ne znam kako sam bila toliko sebična! - urlala je Matora.

Printskrin: TV Pink

- Hoću da idem kući. Ne možete ovde da me držite na silu! - vikala je Sanja, dok je histerično plakala pored kapije.

Jovana je izraila želju da Stankovićeva napusti rijaiti uz predviđenu kaznu koju će platiti produkciji zbog kršenja ugovora.

- Da ne bi poludela, da ne bi ubila, lepo neka izađe! Neću da me iko pravi budalom! - rekla je Matora.

Printskrin: TV Pink

Kako je Snaja lomila, urlala i plakala pogledajte u videima ispod:

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    8. april 2019 | 14:29

    Pustite je pozelela se decka kog je ostavila napolju

  • WW

    8. april 2019 | 15:13

    A jel moze ikako Matora napolje umjesto Sanje? Stvarno nemam zeludac vise za ovog pevca. Zaboravlja da je zensko , nasrce na svakog posto je obezbedjenje tu a neka to uradi nekome kad izadje ako smije. Prvo Sanju ubjedjuje da je u pravu da treba da izadje i nece da se pomjere od vrata dok ne donesu ugovor. Posle par minuta kaze ajmo u izolaciju da se odmoris malo nece te pustiti ... A toliko je skakala i psovala mislila sam da ce joj stvarno m... na kraju izaci iz farmerki 😁

  • Max

    8. april 2019 | 14:32

    Vidi ovog petla!! Dvije guske! Produkcija kad bi svakom odmah otvorila vrata cim to oni traze , sta bi bila poenta ugovora i programa?! Svi ste znali u sta se upustate i sada dramite. Smesno!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA