"Marko je moj spas": Luna pričala o odnosu nje i Miljkovića, pa otkrila šta je savetovala Anu Korać

 
 ≫ 
  • 32

- Marko je razlog moje sreće i posle toga sam odlučila šta hoću. Mnogo želim da budem pevačica - rekla je Luna

Luna Đogani je sa Ognjenom Amidžićem pričala o svom dečku Marku Miljkovićem. Njih dvoje su prvo raskinuli, ali su se ubrzo i pomirili. Luna je priznala da je Marko veliki njen oslonac.

- Danas se prvi put dogodilo da je Marko raskinuo sa mnom. Obično sam ja to radila pre. Došlo mu je preko glave, nakupilo se. Naš najveći problem su godine, očekuje ozbiljnost koju nemam baš. Lakoverna sam, što se da videti sa Zoricom. Skupilo mu se sve. Marko ne želi da mene neko vređa i da ja posle prelazim preko toga. Rekao mi je da nisam dovoljno zrela za njega, mnogo mi je bilo teško. Ja sam bila osoba koja je bila rastrojena i tužna. Marko je razlog moje sreće i posle toga sam odlučila šta hoću. Mnogo želim da budem pevačica. Marko je moj spas - rekla je Luna.

Nakon priče o Miljkoviću, Luna je otkrila šta je savetovala Anu Korać.

- Rekla sam Ani da ne veruje nikom. Ne verujem ni Davidu ni Aleksandri. Sve se nekako ponavlja. Aleksandra i dalje voli. Mislim da će tek da bude haos, prljavog veša će biti samo tako - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga specijal: Povratak Aleksandre uzdrmao Zadrugare, ovako su reagovali:

(Telegraf.rs)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👿👿👿👿👿

    7. april 2019 | 10:46

    KOJA jadnica, Ona nekome deli savete , strasno. Nauci prvo da brises tu nosinu, prvo si naucila da se sex....., a za ostalo nije bitno. KOJA si ti sramota, djogaji svaka vam cast sta ste rodili, auuu, fuuujjj

  • ale

    7. april 2019 | 10:45

    bas je jadna, kod nje je sve po sistemu videla zaba da se konj potkiva pa podigla nogu, vec vidim celu porodicu djogaj atijas na nastupima da je prate podrzavaju i cuvaju da se ne naljoska sve polupa i zavrsi na stolici u wc

  • baba roga

    7. april 2019 | 06:22

    Još nije naučena na obriše nos .A deli savete.Smešno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA