"Kao da gledam Kiju i Slobu u drugom izdanju!" Luna pričala o Aleksandri i Davidu, a onda ju je Subotićeva spustila na zemlju! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 27

- Ti si poslednja osoba koja može da komentariše, ti si flertovala meni iza leđa, ali ti si sklona tome - rekla je Aleksandra Luni

Luna je danas komentarisala Aleksandru Subotić, te se prisetila i svoje ljubavne priče, pa ju je uporedila sa trenutnom situacijom u Beloj kući.

Kada je Luna pričala o Ani Korać, Aleksandri i Davidu Dragojeviću, rekla je kako je to podseća na priču koju je ona prošle godine imala sa Kristinom Kockar i Slobom Radanovićem.

- Kao da gledam Slobu i Kiju u drugom izdanju, imaju napolju klipovi, oni su citirali rečenice koje su oni izgovarali... Gledam Anu koja sedi ovde i sramota je, Aleksandra i David se svađaju. Isto, identično, ja sam bila u šoku, ali nisam htela da se mešam - ispričala je Luna.

Luna, Printskrin: TV Pink

- Kao nije smeo da se druži sa tobom, a ljubio te u nos. Ti si poslednja osoba koja može da komentariše, ti si flertovala meni iza leđa, ali ti si sklona tome. Luna ti se nikad nećeš opametiti - odbrusila joj je Aleksandra.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    3. april 2019 | 18:46

    Lunjara pričala,ha,ha,ha,ha,.....Ljubavnica zna samo za wc.

  • Mirjana

    3. april 2019 | 08:13

    Ono kad ti jedna Lunjara, bruka od devojke, nekog komentariše i kritikuje!

  • Ilda

    3. april 2019 | 16:10

    Pa od starta su isli na isti scenario. Pomirice se oni. Kad su glumili laznu trudnocu sta je ovo za njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA