Kakva ispala! David nazvao Anu Aleksandrinim imenom: Ona ga pogledala, pa napravila samo jedan potez (VIDEO)

 
  • 5

Dragojević očigledno ne može da izbije Subotićevu iz glave

David Dragojević nikako ne može da se sastavi kada je načuo da bi u "Zadrugu" mogla da se vrati njegova bivša devojka Aleksandra Subotić. Bivši fudbaler je u jednom momentu morao da objasni zašto brani svojoj devojci Ani Korać da se druži sa Ljubom Pantović, Aleksandrinom mamom, dok se on druži sa Karađorđem Subotićem, Aleksandrinim tatom.

Kako je krenu0 da odgovara, totalno se zbunio. Naime, on je umesto Aninog  hteo da izgovori nehotice Aleksandrino ime, ali se brzo ispravio.

- Nisam ja rekao protiv Ljube, ja sam rekao da sama treba da vidi šta i kako. Nisam rekao da mi smeta, ona kada bude videla da ne treba, onda ne treba. Karađorđe i ja nikad nismo imali ružne reči, nego rasprave. Takođe, Aleksan.... ovaj, Bože, sad mi ona... Ana mi je rekla da ima super komunikaciju sa Karađorđem, čovek nam pravi kiselo mleko - rekao je David.

Kada je Ana čula da ju je David nazvao Aleksandrom, samo se neprijatno nasmejala.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Napukle usne

    28. mart 2019 | 13:52

    Retko je sresti ovako glupog mladog coveka! Ne zna vise ni sta govori jadan! A Ana ga stegla, ne sme da pisne! Eno ga danas sedi i brine o znacenju figura sa torte?! Haha, bednik!

  • ZAZ

    28. mart 2019 | 12:47

    Kako je ovaj deran plitak boze jedini.Svaka recenica se zavrsava sa “sta i kako”.Bivsa kada udje mogu da se kladim da ce za dva dana opet preskakati krov da izadje napolje.

  • Rule

    28. mart 2019 | 12:01

    Kako ce tek Ana reagovati kada vodi Aleksandru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA