Luna podržala Anu i Davida, a onda je jednom rečenicom potkačila Aleksandru Subotić i Slobu Radanovića! (VIDEO)

 
  • 34

- Nemojte da dozvolite da te sitnice utiču na vašu vezu. Znam da ste se sinoć nešto... - rekla Luna Ani i Davidu

Ana Korać i David Dragojević su već neko vreme u romansi, a podršku njihovoj vezi dala je i Luna Đogani. Blogerka je paru prišla za vreme reklama u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" i udelila im nekoliko saveta.

Luna je pre svega savetovala Anu, a tokom svog izlaganja je indirektno potkačila Davidovu bivšu verenicu Aleksandru Subotić, te svog bivšeg dečka Slobu Radanovića koji je za vreme veze sa njom bio oženjen.

- Želim da ti kažem da se ne sekiraš, imaš muškarca pored sebe koji zna šta hoće, koji je siguran u ono što imate vas dvoje. Opusti se, nemoj da te dotiču ove priče. To šta ona radi napolju, to je njena stvar! Vi ste ovde, uživate. Nemojte da dozvolite da te sitnice utiču na vašu vezu. Znam da ste se sinoć nešto... Sad ste ovde, uživajte ovde, kad izađete napolje rešite sve što imate da rešite, to ti je moj savet. Hvala Bogu pa je on ovakav, kaže i ima stav. Zamisli da je neki mutavi, kao što su neki bili, da ne zna da se izjasni! Uživaj - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Aleksandra Subotić podelila emitovne trenutke sa Davidom

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    5. februar 2019 | 11:40

    Daleko ce stici onaj ko poslusa savete ljubavnice, koja zbog svog ocajnog karaktera nije umela da zadrzi cak ni taj status, pa je sada samo bivsa ljubavnica! Jedino sto je iz te sramne veze ostalo za vjek i vjekov je taj pecat na njenom celu i bezbroj sramnih klipova po internetu.

  • Deysi

    5. februar 2019 | 16:31

    Pa mislio je i Slobo u pocetku da zna sta hoce i koliko se sjecam stvarno je htio da ostane sa njom.Problem je nastao kada je malo bolje upoznao i vidio da je razmazena,sebicna,agresivna ,nezrela itd.Na kraju se pokajao ali eto previse kasno.

  • Huahua

    5. februar 2019 | 13:16

    A ko je Luna da nekoga podrzava i daje savjete a prije pet minuta izasla iz ordinacije psihijatra koji njoj daje savjete sta da radi i kako da se ponasa. Mada ona i dalje tjera po svome. Spodoba koja se kao gmaz vuce po kuci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA