Progovorila Davidova majka! Biljana se oglasila i otkrila da li će poslušati naredbu sina da Aleksandru izbaci iz kuće!

 
 ≫ 
  • 72

David je Stanijinim ulaskom u Zadrugu saznao da Aleksandra sa detetom i dalje živi kod njega u kući

Biljana Dragojević oglasila se nakon što je njen sin David u Zadruzi rekao da želi da njegova bivša verenica Aleksandra Subotić napusti njegovu porodičnu kuću u Veterniku

Kako se čini, Biljana se i dalje drži svog stava da trenutno ne sluša sinovljeve želje, a za Anu nema da kaže nijednu lepu reč.

- Ana nije njegova devojka, ona se igra s njim. Aleksandra je dobro i voli ga. Izmanipulisan je. Magdalenu neću izbaciti iz kuće, pogotovo što je Ana Korać u pitanju. Ja sam to dete počela da čuvam, ide ovde u vrtić... Dete ne može da se izbriše gumicom. Ostaću dosledna do kraja kako smo se dogovorili! - poručila je Biljana.

Aleksandra i Biljana, Foto: Instagram/sandrasuboticss

Podsetimo, David je Stanijinim ulaskom u Zadrugu saznao da Aleksandra sa detetom i dalje živi kod njega u kući, nakon čega su i on i njegova nova devojka Ana Korać pobesneli.

Mnogi kažu da ona moju i Aninu vezu shvata kao igru. Ona to definitivno ne gleda kao igru, ovde je i te kako na sve bila ljubomorna, a ne da me gleda stalno sa Anom. Ona je znala da će neko to uneti, nadala se da će do ovoga doći. Neka reši šta ima u svom životu dok sam ja ovde, ima još nekoliko meseci. Nakon toga neka ide, ona ima svoju kuću. Ne znam šta ona traži tamo. Ništa ne može da ugrozi mene i Anu. Aleksandra sve ovo radi smišljeno, ali nas dvoje se nećemo razdvojiti! - rekao je David vrlo sigurno.

Kompletne izjave njega i Ane na temu Aleksandre i njenog boravka u njegovoj kući pogledajte OVDE.

VIDEO: David javno isterao Aleksandru iz kuće, Karađorđu pao mrak na oči

VIDEO: David ljubi Anu u zadnjicu

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kova

    5. februar 2019 | 15:12

    Bravo Biljana! Pa ovo i jesu muzicke zelje, nista vise! Lepi Mica je bukvalno naredio Davidu da ovo uradi, i ne samo naredio, nego izdiktirao sta ce i kako reci! A i krivonoga se naljutila i ucenila ga da to mora reci, ima ovo sve na klipovima. Tako da, nazalost, ovo i jesu muzicke zelje! Jer, niti je kuca Davidova, niti jedna rasturacica veza moze narediti da se njegova verenica odseli. Plus, dete je tu upitanju! Boze ljudi moji, koliko dno dna je i ova Ana K. Dosla u rijaliti, upala u vezu, i onda trazi, pazite, ona trazi da se njegova verenica odseli?! Kako je samo nije sramota, i da li ona zna da to nije njeno da ustaje i govori kako je verenica fejk! Kakva sramotna predstava! Molim da objavite ovo, hvala!

  • srna

    5. februar 2019 | 14:19

    pa čovek i kera kada hoce da se oslobodi, gleda da ga negde udomi, ne izbaci ga na ulicu tek tako, ako je "čovek", a ovaj dečko očigledno nema toliko osećaja da na ulicu izbaci ženu koju je doveo u svoju kuću i dete koje istina nije njegovo, ali o tome je trebalo da razmišlja pre nego što ih je doveo tu gde jesu! Dok mu je bilo lepo sve je moglo, čak je i svoju majku, koja je ipak savesna i odgovorna žena, upleo u sve to, a sada kada je našao drugu "igračku", ponovo svoju majku želi da uplete u to da ona otkači ženu sa detetom kao da su "krpe"! Aleksandra možda nije zlato, ali Davide ti si taaaaakvooo razočaranje...O Ani je svaki komentar suvišan! Devojka bez srama i bez blama, najgori primerak današnjih sponzorušica!

  • Brakolomac

    5. februar 2019 | 15:33

    Kako neko moze izbaciti dete na ulicu?! Zarad cega? Zarad jedne zenske osobe koja je naskocila na njenog sina u rijaliti programu? Hvala Bogu da je ova majka jedna moralna zena, sa normalnim ljudskim rezonovanjem! Hvala joj i sa moje strane!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA