Stanija šokirala Ljubu kada joj je otkrila da Aleksandra još uvek čeka Davida: Ona misli da je ovo igra, ne želi da prihvati to! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 23

- Ona je nepopravljiva. Ovo njoj ništa ne znači (veza Davida i Ane), čeka ga... - otkrila je Stanija

Stanija Dobrojević prošle noći ušla je u Zadrugu, a onda je prilikom razgovora sa Ljubom Panotović otkrila da njena ćerka Aleksandra Subotić još uvek čeka Davida Dragojevića iako je on uplovio u vezu sa Anom Korać.

- Ona je nepopravljiva. Ovo njoj ništa ne znači (veza Davida i Ane), čeka ga... u stvari, ne znam, bolje da ćutim. Da ne dobijem po nosu - rekla je Stanija.

- I dalje? - bila je šokirana Ljuba, a onda je dodala:

- Ona misli da je ovo sve igra produkcije, možda čak i moja... I da ona ne želi da prihvati to kao stvarnost.

Ona je rekla da je upozoravala Aleksandru da će je David ostaviti. Stanija je stala u Davidovu odbranu, rekavši da ga je Aleksandra gušila i da je bila veoma naporna dok je bila u Zadruzi, pre nego što je diskvalifikovana zato što je udarila Minu Vrbaški.

Kako je izgledao razgovor Ljube i Stanije o Aleksandri pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Ovako su Zadrugari reagovali kad je Stanija ušla u Zadrugu

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirka

    3. februar 2019 | 09:55

    Ceka ga zato sto misli da je najbolja i nezamenjiva.Gusila ga je maltretirala bila arogantna i bahato se ponasala prema svima.Da ima normalne roditelje i familiju savetovali bi je da bude dostojanstvena napusti Davidovu kucu pa kada on izadje razgovara sa njim.Svi mi u životu imamo pravo da trazimo bolje.

  • 111

    3. februar 2019 | 10:11

    Aleksandru niko nije prihvatio kao David niti ce. Malo ko ce prihvatiti da se stara o tudjem detetu. Aleksandra to sve zna i zato ne moze da se pomiri sa tim da je ostavljena.

  • GORANA

    3. februar 2019 | 13:19

    LJUBA JE LOSA MAJKA,,KAO I ANABELA,,,ZRTVUJU DECU,,ONA JE ZRTVOVALA CERKU,,,UMESTO DA ODMAH IDE KOD NJE,,,DA JE SMESTI,,DA JE UTESI,,,PA MAKAR I IZGUBILA LOVU,,,VALJDA JE DETE PRECE. OVDE DOSLA DA DRZI PREDIKU,,A ONA SAMA NEMORALNA,,,ISTA ANABELA,,KOJA JE POSLALA BOLESNU DEVOJKU,,DA JE PRODUKCIJA LECI,,POD LEKOVIMA KNSTANTNO..PA STA RADE OVE MAJKE,,STA?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA