"Ovo me muči, imam potrebu da joj kažem..." Matora se javno izvinila Kiji, dok je izgovarala ove reči vladao je muk za stolom! (VIDEO)

 
  • 77

Matora je iskoristila porodični sastanak kako bi se obratila Kristini

Jovana Tomić Matora je prilikom sastanka u Beloj kući ustala i obratila se Kristini Kiji Kockar, sa kojom je bila u prvoj sezoni Zadruge.

- Sanja kad je došla, rekla mi je par stvari iz spoljašnjeg sveta, a ovo me muči... Malo sam se osamila, pa sam razmišljala o nekim stvarima. Imam potrebu... Ovde sam nešto prokomentarisala za Kiju što nije lepo i ovom prilikom želim da joj se izvinim i da joj kažem da je volim - rekla je Matora pred svima.

Obrazložila je i zbog čega ne pominje svoje prijatelje, a nakon toga se ponovo obratila Kristini.

Kija Kockar/ Foto: ATA Images

- Kija, izvini! Volim te! Znam da komentar nije bio na mestu. Ne znam šta bih ti rekla. Nedostaješ mi ovde i pravi si prijatelj - izjavila je Matora.

Podsetimo, Matora je pre nekoliko nedelja razgovarala sa Lunom i obelodanila prepisku koju je imala sa Sanjom i Kijom. Tom prilikom je rekla da želi da se pomiri sa Đoganijevom, ali da zna da će joj jedna osoba zameriti zbog toga. Mislila je na Kiju, pa je današnji porodični sastanak iskoristila da joj se obrati.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kija

    2. februar 2019 | 06:53

    Nasa heroina, mala Srpkinjica, Jovanka Orleanka - nas ponos.

  • Boo

    2. februar 2019 | 00:39

    I trebala je da se obrati Kiji i potvrdi prijateljstvo. Dakle, ne rasipajte svoje glasove vec ih udruzite u ime svih iz prosle sezone, ne dozvolite da se ostvari osigurana " kruna " jedne promasene osobe. Iskvarene. Glasajte za iskrenu, moralnu, pravicnu Mariju Kulic jer je ona nasa i Kijina!

  • Veljko

    2. februar 2019 | 01:03

    Svaka cast. Jedina iskrena osoba. Zaista lepo od nje. Cini se, da cu za Matiru da navijam. Cenim iskrenost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA