"Ti si izdajnik!": Veliki šef žestoko kaznio Aleksandru, David došao da je smiri, a Subotićeva mu je sasula sve u lice! (VIDEO)

 
  • 13

- Neću da se raspravljam. Zamisli da sam ja otišla sa dva lika i da se tamo nešto muvam sa njima - rekla je Aleksandra

Aleksandra Subotić kažnjena je od strane Velikog šefa oduzimanjem nedeljnog honorara, jer nije nosila bubicu. Ovu odluku saopštila je svima Snežana Ilić, koja je ovonedeljni vođa "Zadruge".

- Zadrugari, odlukom Velikog šefa, Aleksandra je kažnjena mesečnim honorarom zbog nenošenja bubice - pročitala je Snežana Ilić pismo Velikog šefa.

Aleksandra je nervozno izjurila iz Bele kuće, umalo je i zaplakala, i zaputila se put paba. Za njom je krenuo njen dečko David Dragojević da je smiri, ali bez uspeha.

- Davide, skloni se, znaš šta radiš. Ostavi me na miru. Ti si izdajnik. Šta sve nisi radio. Ti kad popiješ, ti mene mrziš, otkako smo počeli vezu. Od prvog dana, mrziš me - rekla je Aleksandra.

- Zašto praviš nešto što nema, ženo bio sam za šankom. Što ne nosiš bubicu, pa ti si kriva što ti oduzimaju - rekao joj je David.

- Zamisli da sam se ja tako ponašala. Neću da se raspravljam. Zamisli da sam ja otišla sa dva lika i da se tamo nešto muvam sa njima. Ti si izdajnik, neću da nosim bubicu. Ti mene ne poštuješ, niko me ne zanima‚. Ti mene gledaš sa prezirom, ti bi mene u malo vode udavio. Svakog utorka me ostaviš samu - rekla je Aleksandra.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zbunjen

    28. novembar 2018 | 16:22

    Davida je trebalo kazniti za nasrtanje na nju! Kakav je ovo nacin?!

  • Dani

    28. novembar 2018 | 20:58

    Koliko samo njih sapuce pa nisu kaznjeni? Aleksandra jeste katastrofa ponekad ali David je u vezi sa njoj i ne bi trebao ovakve stvari da joj radi. Uvjek zensko drustvo oko njega? Kako Aleksa postuje svoju djevojku i cim su krenule price sa Anom odmah se distancirao da ne povrijedi curu koja je napolju. A sta David radi da nekoga ne povrijedi? Nije to fer prema Aleksandri posebno kada popije. Super je ona tolerantna sa kakvim likovima je u kuci.

  • Deff

    28. novembar 2018 | 16:13

    Zar je jutros nije pocupao?? Zar nije to nasilje nad ženam??? Sta je koncept ovog rijalitija? Ako si sa devojkom u vezi ili braku pa je isamaras pocupas pljunes ili vredjas to nema veze.. a ako nisi pa uradis isto to onda je to lose...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA