"Nisam imala šta da jedem!" Aleksandra i Ljuba se raspravljale, vikale jedna na drugu, a onda iznele sav prljav veš! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 16

- Ja ako otvorim usta, vi ćete svi propasti! Ja sam pričala kolike ste vi budale i loši ljudi - vikala je Aleksandra i nije se smirivala

Ljuba Pantović sinoć je ušla u Zadrugu, gde se već nalaze njena ćerka Aleksandra Subotić i bivši muž Karađorđe Subotić, pa je čim je kročila u Belu kuću nastao totalni haos.

Aleksandra prvo nije želela da se pozdravi sa majkom, pa je ostala da leži u krevetu neko vreme, a kasnije su se tokom pitanja gledalaca suočile.

- Ja sam najgora... Promenila si priču, tu priču nisi pričala ranije - rekla je Ljuba Aleksandri.

Aleksandra viče na Ljubu/ Printskrin: TV Pink

- Ti si otišla u Švedsku, ja sam sama bila trudna kući, sama samcijata. Bila si s Goranom na Vračaru, ja sam bila sama kući. Došla si samo jednom kad sam se ja porodila. Bila si staratelj zato što moraš, da bi bila dobra mama. On je bio u zatvoru, niko od vas nije bio sa mnom, bila sam sama... - vikala je Aleksandra, nekoliko puta navodeći kako je preživela zahvaljujući baki.

- Ja ako otvorim usta, vi ćete svi propasti! Ja sam pričala kolike ste vi budale i loši ljudi. Ti želiš da ja patim, da budem povređena i da mi bude loše - rekla je Aleksandra.

Ljuba i Aleksandra se raspravljaju/ Printskrin: TV Pink

- Evo, ja sam jako zla što sam tražila od svoje ćerke da nastavi školu, da položi vozački, da radi na svojoj karijeri, a ona nije ništa uradila - obratila se Ljuba svima.

- Tvoja ćerka nije imala ništa da jede, samo da te podsetim. Nije imala pelene dok ste vi putovali u Finsku... Kupovala mi je baba iz Nemačke, kupovao mi je komšiluk... - nastavljala je Aleksandra, a onda se umešao David.

Dok je Ljuba pokušavala da objasni svoju verziju priče, Aleksandra je terala po svome i govorila: "Mene je sramota ovoga. Vi se sami gradite. Fuj!".

Pogledajte kako je izgledao Ljubin ulazak i kakva je Aleksandrina  reakcija bila

(Telegraf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena2

    25. novembar 2018 | 14:09

    Nedao Bog ovakve roditelje nikom, nit najgorim dusmanima ne bi poželela. Anabela je za nju zlatna majka, ma sta god vi mislili i napisali ispod mog komentara

  • Dj

    25. novembar 2018 | 12:24

    Subotici zauzeli rijatliti a ova spodoba od majke zivi sram Kako je nije sramota pa ona vredja nas majke

  • Lado

    25. novembar 2018 | 12:21

    Gde.li Mitrovic pronalazi ovakve likove da mi je znati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA