"Ja sam napustila rijaliti!" Ovako su Aleksandra i David pokušali da pobegnu iz Zadruge nakon što je pušten snimak tuče (VIDEO)

 
  • 13

Aleksandra i David su pobesneli nakon što im je pušten snimak tuče

Rijaliti učesnici Aleksandra Subotić i David Dragjević pokušali su da napuste Zadrugu kada su neki od rijaliti učesnika nakon što im je pušten snimak tuče stali na stranu Vladimira Tomovića i tvrdnje da do fizičkog kontakta nije došlo.

Subotićeva i Dragojević nisu mogli da se smire kada su nakon gledanja snimka na kome se jasno vidi da li je bilo fizičkog kontakta ili ne zadrugari skandirali da se Tomović vrati u rijaliti, pa su Aleksandra i David iz besa želeli da momentalno napuste Zadrugu.

Necenzurisani snimak! Pogledajte momenat kada je Vladimir pesnicom udario Aleksandru! (VIDEO)

David se pkauje, Prinskrin: TV Pink

- Neću da se smirim, ne zanima me. Neću da budem ovde. Nabo me je pesnicom u glavu iz čista mira i posle sam ja sam njega udarila. Može da dođe 5 obezbeđenja, mene ovo ne zanima, ja nisam debil. Ja sam rijaliti napustila, mogu da idem gde hoću - urlala je Aleksandra.

Aleksandra i David pokušavaju da izađu/ Printskin: TV Pink

- Neću da me neki je*e, hoću da ričam. Stani ljubavi - rekao je David, a zatim je otišao do garderobera, gde je spakovao svoje i Aleksandrine stvari.

"Imala je seks na Farmi 6, samo se folira!" Kristijan Golubović se obratio zadrugarima, opleo po Staniji nikad gore, a Vladimira spustio kao niko! (VIDEO)

David se pozdravlja sa zadrugarima, Prinskrin: TV Pink

U garderober su prvo došli Luna i Adam Đogani, a zatim su i ostali zadrugari kako bi smirili Dvaida koji se bez reči pakovao i krneuo ka kapiji, na koju je lupao izsve snage.

David i Aleksandra ipak nisu napustili Zadrugu i nakon pokušaja bekstva vratili su se u rijaliti i nalaze se u sobi za rehabilitaciju.

Kako su David i Aleksandra pokušali da napuste Zadrugu pogledajte u videu ispod:

Pre Vladimira Tomovića diskvalifikovan je i Bojan Gaćeša zbog skandaloznog vica koji je ispričao, a ovo je njegovo izvinjenje:

(Telegraf.rs)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    6. oktobar 2018 | 06:42

    I u prethodnom rijalitiju je bezala kad nemoze da se izbori i kad vidi da je nebitna.Oboje su nezanimljivi .Napolje!!

  • Vesko

    6. oktobar 2018 | 07:35

    Kada bi svi napusti to bi bio spas od ovog primitivizma.

  • Jelka

    6. oktobar 2018 | 09:18

    Muskarac koji digne ruku na zenu ne zaslužuje da zivi. Onakav krvnički udarac u glavu zeni,mrcina od preko 100 kila,uopste nije bitno kakva je ona i kakvog je profila.To normalan covek nikada ne bi uradio,a pogotovu on sto je tim postupkom bacio u vodu sve ono sto blelece o sebi sa velikim primesama kompleksa vise vrednosti. A ne vredi ni krnju paru!Svako ko ga opravdava,videla bih da li bi ga opravdavali da je onako grunuo njihovu maku,sestru,ćerku...A tek Stanijino isfolirano ponasanje kada su ga izbacili,ono je bila tako losa gluma,kao sad ce da place,pa kao nece,suza nigde,razvukla pna vestacka usta u neki osmeh,folirantkinja i manipulatorka zla,lepo je Kristijan nju opisao sinoc,od A do Š

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA