U Zadruzi su urlale jedna na drugu i umalo se potukle, a evo gde su Miljana i Luna posle svega završile zajedno! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 40

Đoganijeva i Kulićeva bile su u Zadruzi na ratnoj nozi, a Miljana je Lunu nazivala "ljubavnicom", pa niko nije očekivao ovakav preokret

Miljana Kulić i Luna Đogani Foto: A.Nalbantjan, Marko Jovanović

Luna Đogani je prilikom svog učešća u Zadruzi stupila u vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem i time skrenula ogromnu pažnju na sebe, čime je podelila mišljenje javnosti.

Đoganijeva nije pronašla zajednički jezik sa većinom zadrugara, pa smo često imali prilike da vidimo žestoke svađe blogerke sa ostalim cimerima. Među njima je i Miljana Kulić koja je poznata po oštrom jeziku, a Lunu je često nazivala "ljubavnicom".

Sloba se oglasio nakon Luninog saslušanja zbog batina koje mu je nanela, pa otkrio da li će je krivično goniti!

Međutim, stvari su se ipak promenile, a njih dve su očigledno posle svega odlučile da zakopaju ratne sekire, čime se Luna pohvalila na Instagramu.

- Sa mojom Miksi - napisala je Luna uz objavu iz njenog i Miljaninog provoda, na kojoj fanovima šalju poljupce.

Luna i Miljana, Printskrin: Instagram/luna_djogani

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Video: "Protiv uroka!" Tea otkrila šta je zadesilo pred koncert: "Shvatila sam da nemam sako, ni cipele..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    20. avgust 2018 | 18:12

    Pored svakodnevnog emitovanja epizoda serije "Kija i Boba" kijevci stignu da se bave Lunom! Na otvaranju njenog butika bilo je osam zadrugara,u kontaktu je sa jos toliko, kako da sem Mice,Milana i Zorice svi biraju Lunu za prijatelja?

  • Maria

    20. avgust 2018 | 17:32

    Ova Luna da je neki ratni zlocinac ne bi je ovako na krst razapeli!!!!

  • Adi

    20. avgust 2018 | 16:43

    Pa ova Luna je u ocajnoj potrazi za nekim ko ce nju pohvaliti kao zrtvu nekakve "igre". Zna se ko je Miljana, i sad ona ocekuje od nje da ispali rafal uvreda po Kristini! O,ipak ne po Slobici, jer Miljana voli njega! To je vec vidjen plan njen i njene mamice! Burazeru,njen sledeci instagram je sa Nadezdom:"Ko Boga te molim niko me nece!"Kladim se, matere mi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA