Srešćemo se! Anabela žestoko izvređala Matoru nakon što je priznala da je imala šemu sa Lunom (FOTO)

 
 ≫ 
  • 20

Anabela je osula paljbu po Matoroj nakon njene priče sa Milanom Miloševićem

Jovana Tomić Matora našla se u centru pažnje nakon što je na indirektan način priznala da je imala šemu sa Lunom u razgovoru sa Milanom Miloševićem. Snimak se pojavio na internetu, a evo šta su njih dvoje pričali

- Kakvi vi možete da budete prijatelji? Koliko ste ručkova obavili zajedno? Koliko ste puta spavali jedna kod druge? Gde ste putovale zajedno? Kakve ste probleme prošle zajedničke da bi ti bila prijatelj s nekim - rekao je Milan.

- Odgovoriću ti jednom rečenicom, a ti protumači kako hoćeš. Ja sam šmeker za razliku od drugih muškaraca. E, pa ti protumači kako hoćeš

- Da, ali niste prijatelji

- Protumači kako hoćeš. Ja ne pi*am po nekim ljudima. Je l' me razumeš? Kao neki muškarci. Pa ti shvati kako hoćeš to. Ja neke stvari niti želim da pričam, nit ništa. Ti si dovoljno pametan i znaš - rekla je Matora.

Pogledajte snimak:

U međuvremenu, oglasila se i Anabela. Naime, jedan gledalac "Zadruge" pitao je Luninu mamu da li je videla snimak, a pevačica je osula paljbu po Matoroj.

Anabela o Matoroj Printskrin: Instagram

VIDEO Anabela uživa, dok Luna prolazi kroz agoniju u Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    28. maj 2018 | 22:30

    Razabela da ostavi Matoru na miru. I neka ne preti!!!

  • Igor

    29. maj 2018 | 04:36

    Pa za tu priču svi smo čuli i pre nego što su ušli u zadrugu. To nikakva novost nije.. I ništa strašno to nije. A ovoj bi bilo bolje da ne preti inače će imati ozbiljnih problema. Može ako misli da je slagala da je tuži pa neka dokaže da je laž, sve drugo bolje da joj ne pada na pamet. Njeno društvo sigurno to ne bi dozvolilo.

  • amrica

    29. maj 2018 | 09:25

    Pa dobro zbog čega ova prijetnja kada se za ovo zna odavno. Same su to ispričale, čini mi se da su odgovarale na pitanje gledalaca. Kao bilo je ljubljenje na splavu, zatim ne znam šta kod Lune u stanu dok je Anabela spaval mortus pijana - tako su rekle. I trajalo je mjesec dana. Pa Sloba je zbog toga bio digao frku. Ništa što ne znamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA