Sanja i Matora imale vrelu akciju, glasni uzdasi se orili Zadrugom, a sve se čuje toliko dobro da će vam biti neprijatno da slušate! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 11

Zadrugarke su se osamile i sakrile od kamera, a mesto koje su izabrale bilo je ono na kojem su i Miki i Nadežda imali seks

Sanja i Matora, Printskrin: TV Pink

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković otpočele su prvu gej vezu u Zadruzi, a do sada smo mogli da gledamo njihove strasne poljupce i zagrljaje koje su povremeno razmenjivale.

Međutim, njih dve su rešile da odu i korak dalje, pa su se osamile i otišle u deo dvorišta na kojem su i Miki Đuričić i Nadežda Biljić imali više puta seks, a koji nije pokrivren kamerama.

Progovorio pop koji je venčao Kiju i Slobu! Evo šta kaže o njima i kakve utiske nosi sa venčanja o kojem osam meseci bruji Srbija! (VIDEO)

Posle samo nekoliko trenutaka začuli su se glasni uzdasi, pa je bilo jasno da je došlo do akcije između ove dve zadrugarke. Kada su završile, napustile su prostoriju i pravile se kao da se ništa nije dogodilo, a kako je sve ovo izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta.

Poslušajte sam početak snimka, na kojem se svi pokreti Sanje i Matore čuju toliko dobro da će vam biti neprijatno:

Sećate li se najburnije ljubavi rijalitija, "Ćeranića"?

(Telegraf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA