Sanjina majka prvi put na televiziji! Evo šta je rekla o vezi njene ćerke i Matore, i šta će biti kada izađu napolje (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 4

- Jovana je uvek imala nekog pored sebe, ona ne može da funkcioniše kao jedinka i onda se Sanja tu našla - zaključila je Branka

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora jedna su od glavnih tema kako u Zadruzi, tako i van nje, a sve zbog neobične "situacije", odnosno žensko-ženske veze koju prvi put možemo da gledamo na malim ekranima.

Ludnica u dva ujutru: Ukućani šokirani vanrednim izbacivanjem, jedan od favorita morao da napusti Zadrugu (VIDEO)

Mnogo se spekulisalo o tome šta Sanjima majka misli o ćerkinom izboru i ponašanju, a gospođa Branka je sada konačno došla iz Švajcarske, u kojoj živi, u Srbiju, i pojavila se u studiju gde je otvoreno pričala o Sanjinom ponašanju.

- Svi su govorili da sam ja u ratu sa produkcijom rijalitija, sa Zadrugom, da ja ne želim da komentarišem, pa su pisali u novinama da sam se ja odrekla Sanje... Meni je Sanja jedino dete, ja sam se igrom slučaja odselila u inostranstvo, Sanja je ostala ovde da studira, ali to ne znači da mi nismo u kontaktu i da Sanja nije 5-6 puta kod mene u toku godine i mi smo ovde. Sanja je odlučila da uđe u rijaliti, to je njena odluka, mi smo bili i za i protiv, naravno kada sam ja videla ko sve ulazi u rijaliti, da je tu bila naša Luna, Slobodan, Sara, Andrijana koju jako volim i koju poznajemo i privatno... - objasnila je Branka.

Sanja Stanković, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Nakon nekog vremena ušla je i Jovana Tomić Matora, hoćemo da prokomentarišemo njen ulazak, a potom i sve što se dogodilo? - pitala je voditeljka.

- Naravno - rekla je Branka,a onda je prokomentarisala to što su Sanja i Matora otvoreno priznale da su u vezi.

- Pa da to sam ja čula, pa sam u neku ruku možda i poverovala sve do onog momenta kada je Sanja sa gospodinom Duškom razgovarala, pa je to pošlo u nekom drugom pravcu, a onda je na sastanku koji je bio za stolom, svi su to prokomentarisali čak i Andrijana, Duško, Sanja i Jovana... A onda je tu bilo jasno rečeno sve, da je to sada takva igra započeta, gde će to i u kom smeru ići, one to ne znaju, obe planiraju da imaju porodicu, što znači da možete sa muškarcem da imate brak. Mada nemam ništa protiv i da bude tako. Poznavala sam par Sanjinih drugara, koji su bili na drugoj strani i bila sam baš konsekventna, ali moje mišljenje je moje mišljenje, nikog ne osuđujem, svako ima pravo na svoj izbor, to je sloboda izbora. U početku dok nisam bila toliko informisana, mislila sam da je to hormonsko oboljenje, međutim sa medicinske tačke gledišta to je opredeljenje hormona. Luče se više ženski ili muški hormoni kod određene osobe, pa dolazi do ovih ili do onih promena na telu ili u psihi - objasnila je ona.

Sanja i Matora razgovaraju nakon svađe, Printskrin: TV Pink

- Igrom slučaja šefica mi je bila gej, ona je bila sa koleginicom koja mnogo podseća na Matoru, po izgledu... Evo devojka se posle 5 godina te veze udala, ima srećnu porodicu, dobila je i devojčicu - rekla je Sanjina majka, a potom iznela svoje mišljenje o Jovani:

Sanjina majka komentariše vezu svoje ćerke, Printskrin: Youtube

- Jovana je jako gotivna kao čovek, jako je dobra i pozitivna, e sad kao partner mislim da nije... Ne poznajem devojku o njoj mogu da sude i komentarišu njeni roditelji. Jovana je uvek imala nekog pored sebe, ona ne može da funkcioniše kao jedinka i onda se Sanja tu našla. Sanja je takva da ko je u nevolji ili krene nekim lošim putem, imala je i drugarice koje su bile malo labilnije, ona uskoči da pomogne. Sanja je moje jedino dete, šta god ona odluči ja ću je podržati.

Da li imate utisak da se ljubav između Sanje i Matore gasi? - pitala je voditeljka.

- Pa ja mislim da nikada nije ni postojala... Ljubav prijatelja da, ali u tom nekom erotskom - mislim da nije... - zaključila je Branka.

Pogledajte šta je Sanjina majka rekla o vezi njene ćerke sa Matorom:

Sećate li se najburnije ljubavi rijalitija, "Ćeranića"?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA