Ovo je devojka Teodorinog brata koja je imala 15 godina kada su započeli vezu (FOTO)

 
 ≫ 
  • 26

Danima unazad jedna od tema u Zadruzi jeste brat Teodore Džehverović, Sava, te njegova devojka Adriana Kadar

Teodora Džehverović i njena majka Goca i pred kamerama "Zadruge" pričale su o Teodorinom rođenom bratu Savi, te njegovoj vezi sa devojkom koja je sa 15 godina ušla u vezu sa njim.

Evo šta Teodorin brat kaže o tužbi koju je protiv njegove mame pokrenuo Anđelov ujak!

Kako je već poznato, Sava je radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a Goca je rekla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.

Adriana je, inače, profesionalni šminker, a njenu i Savinu stranicu na Instagramu prati više od 20.000 ljudi.

Foto: Instagram/adrianakadar

Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi.

Foto: Instagram/adrianakadar

Sava nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća. Cenio je to što je Adriana veoma mlada počela da zarađuje radeći kao šminker, u njoj je video dobrotu i čisto srce, ali nije ni slutio da se nešto između njih može dogoditi. U školi u koju je došao kao profesor na zameni nije se zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju.

Foto: Instagram/adrianakadar

Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

Foto: Instagram/nobasiccouple

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - poručuje Sava.

Foto: Instagram/nobasiccouple
Foto: Instagram/nobasiccouple

Foto: Instagram/nobasiccouple

Evo šta kaže i Teodorin brat:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mia

    26. mart 2018 | 16:43

    Pokažite sliku ovog deteta bez ove teške šminke! Ona je u licu baš dete, a on mator.....on bi trebao za odgovara zato što je jednom detetu oteo mladost

  • Ina

    26. mart 2018 | 18:20

    Devojčica je imala 13 godina, a ne 15. Sve se desilo 2014, a ona sad još nije napunila 18, pa izračunajte. Ljudi, to je prestrašno!!! Ona 13, devojčica u 7. razredu osnovne, a on profesor, 15 godina stariji. Pisali su svi o tome.

  • Nataša

    26. mart 2018 | 14:00

    Nije sa 15 nego sa 13 jer sada ima 17 godina, a piše joj na fb-u da su vezu započeli u aprila 2014. godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA