Godinama skupljali pare: Trudna Miljana će odlepiti kada vidi kakvo iznenađenje joj spremaju roditelji!

 
  • 7

Marija i Siniša Kulić pripremaju specijalan poklon za svoju mezimicu i njenu bebu

Kada izađe iz Zadruge, Miljanu čeka veliko iznenađenje u Nišu, a Kulićeva će se useliti u novu kuću koju grade njeni roditelji.

Kupiće mi Anabela dva telefona: Sloba i Kija se raspravljali oko imovine, a onda je Kristina pomenula stan i kola! (VIDEO)

Marija i Siniša Kulić su odlučili da renoviraju staru porodičnu kuću, a kada su konačno sakupili potreban novac, počeli su radovi koji uveliko traju.

Foto: Marko Jovanović

- Pred početak zime smo ozidali jednu sobu, hodnik i novo kupatilo, pa smo morali da napravimo pauzu zbog hladnih dana. Sada smo konačno nastavili radove, dvorište nam je puno majstora i građevinskih radova. Nadam se da ćemo brzo sve završiti. Dozidaćemo još tri spavaće sobe. Naravno, jedna je rezervisana za Miljanu i njenog sina, našeg prvog unuka - izjavila je Miljanina majka, i dodala da je kuća sarađena još 1959, a pre nekoliko godina dozidan je dnevni boravak od 43 metra kvadratna.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Moj suprug Siniša radi, odvajali smo novac za ovu namenu i uspeli smo da skupimo koliko treba. Miljana je takođe dala deo para. Ipak će sve ovo ostati njoj i njenom detetu, zato je i insistirala da učestvuje u tome - zaključila je Marija Kulić.

Video: Svi nervni slomovi u Zadruzi.

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

Daljinac

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA