≫ 

Filipa pitali da li je Kiji priznao da je zaljubljen u nju: On ODUVAO Kristinu, Sloba rekao šta ima, a Marija Ana pobegla plačući! (VIDEO)

 ≫ 

Haotična situacija zbog Filipove i Kijine "akcije" i dalje traje, a mišljenja se menjaju iz sata u sat

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Groficaofica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kaz

    04. februar 2018 | 13:13

    E ovako, ja jesam za kiju i navijam za nju naravno, ALI,prvo: sex jeste bio to je neminovno, drugo: filip joj jeste rekao da se zaljubio u nju, ali mozda je to i rekao upravo da bi imali sex, trece: kija ne sme da kaze da joj je to rekao jer bi ga tako odala, i jer bi samim tim i on mogao da oda nju za sex, jedno drugo pokrivaju jer im ne ide u prilog ta cinjenica da su imali sex, njemu zbog marije ane zato sto kija neće vezu a filipu treba sex, ako ne sa njom obda sa marijom, kiji nikako ne ide u prilog zbog cele situacije. Normalno je da nece nikada priznati ali to ne znaci da se nije desilo. Zato sto je normalno i da u privatnom zivotu nesto precutis drugarici narocito u situaciji kada je prevara u pitanju to niko ne bi priznao prvo zbog decka, drugo zbog reputacije i trece zbog toga sto je ovo rijaliti i granici se sa ludoscu da prizna pred 5 miliona ljudi da je uradila isto sto i njen muz i da je prevarila decka na isti način ja razumem sto nece da prizna i ne krivim je zbog toga vec samo zbog cinjenice da nije htela da ostavi andriju i smuva se sa filopom vec je to uradila na jedno vece ako je vec filip hteo nesto vise onda je morala da se odluci da li hocw da bude sa njim ili nece a ne da ostane sa andrijom ali da bude i sa filipom ovako gubi obojicu... ne svidja mi se to samp kazem da razumem sto krije i sto ce kriti do kraja iako nema bas svrhe retko ko veruje u to. Ali ima i dalje fanova koji veruju slepo u tu pricu.

  • Vanja

    04. februar 2018 | 11:55

    Filip moze pre da se zaljubi u Djeksona ili Slobu, sta mislite zasto se on u svakom rijalitiju ljubio i ''seksao'' sa devojkama odvaljen od alkohola pa zato sto ne moze trezan da glumi nesto sto nije!!!

  • Groficaofica

    04. februar 2018 | 11:43

    Miki mi je bio favorit,ali mi se zgadio koliko je opsednut Kijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA