Rečenica koja je svima promakla! Evo zašto je Sloba pobesneo pre skandala sa Lunom i šta se zaista dogodilo u WC-u! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 16

Dok je besan stajao kod kapije čekajući da ga puste i odvedu na previjanje, Sloba je rekao šta se zaista desilo pre haosa i skidanja zavoja

Sloba Radanović u noći između 1. i 2. januara napravio je haos, kada je skinuo zavoj sa ruke i lupao u drvenu kapiju kako bi neko iz produkcije došao po njega i odveo ga na previjanje.

Tada se žestoko posvađao i sa Lunom Đogani koja je uralala na njega, a nakon što ju je pomerio od sebe opalila mu je šamar. Potom su usledile uvrede da je agresivac, alkoholičar i nasilnik, ali jedan detalj svima je promakao.

Završili smo! Mrš, bre! Nikad gora svađa Lune i Slobe, ona bacila flašu, raskinula s njim, urlala, vređala ga, pa završila u blatu! (VIDEO)

Naime, Sloba je tada otkrio da je pobesneo u trenutku kada je bio sa Lunom u WC-u, i kada su ljudi iz produkcije došli i kucali na vrata rekavši da su unutra duže od sat vremena, iako znaju da je to strogo zabranjeno.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Sloba je tvrdio da su bili možda 15 minuta, a onda se u trenutku besa izleteo i otkrio šta su on i Luna tada stvarno radili u toaletu i zašto ga je to kucanje na vrata stvarno razljutilo!

- Kuca mi na vrata i... Ja peglam, on mi dolazi da mi kuca na vrata! - rekao je pobesneli Sloba misleći na to da su on i Luna baš u tom trenutku imali seks unutra.

Potom je ućutao jer mu je, verovatno, bilo neprijatno da pred Kijom nastavlja sa tom pričom.

Ovu rečenicu poslušajte na snimku ispod na 3:58 minuta:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooki

    4. januar 2018 | 18:10

    Fuj grozni su oboje

  • Ana

    4. januar 2018 | 14:35

    Da l je moguće da niko neće da spreči ovo? Daleko bilo, al ovi će da završe kao Ksenija i Kapisoda!

  • Može biti samo je*an

    4. januar 2018 | 16:19

    Peglanje, pljeskanje.... Lunči pristaje na sve... Pa jel' dama ili nije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA