Izabran novi vođa u Zadruzi, ovakvoj odluci se NIKO nije nadao! (VIDEO)

 
  • 1

Jovan Mijalković u studiju je odlučio ko je novi vođa, i iznenađenje je što to nije njegov najbolji drug Anđelo Ranković

Jovanu Mijalkoviću još nisu svi ni ime i prezime zapamtili, a on je već sa 7 odsto glasova napustio "Zadrugu".

Jovan je sinoć, u nedelju 24. decembra kada je izbačen, u studiju u Šimanovcima napisao oproštajno pismo zadrugarima, u kojem je proglasio i novog vođu.

Iako su, sasvim logično, svi očekivali da će to biti njegov najbolji prijatelj Anđelo Ranković, Jovan se odlučio za drugog momka.

- Dragi zadrugari, drago mi je da sam vas sve upoznao i da sam proveo dve nedelje sa vama. Nadam se da sam ostavio lep utisak. Držite se, ljubi vas Jovan. Za gazdu postavljam Baneta Čolaka - napisao je Jovan.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miki je odmah počeo da viče od sreće, a onda je grlio i ljubio Baneta standardno ga oslovljavajući sa "sine"pisalo je u pismu izbačenog zadrugara.

Očekivano, Anđelo je ustao da prokomentariše Jovanovu odluku, a pre toga je svima koji danas slave čestitao Božić.

- Kad vam je neko pravi prijatelj zna šta želite, a šta ne želite. Hvala ti, spasio si me. Bilo bi lepo da spavam tamo, ali spasio si me muke. Hvala ti, ljubi te batana. Idi, zezaj se, uživaj. Drgao mi je što si izašao jer znam da se nisi snašao i da ti je mnogo bolje napolju - poručio mu je Anđelo.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Safa

    25. decembar 2017 | 12:59

    Bane ni na nebu ni na zemlji,a simpaticna mi je Nena i idu jedno uz drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA