Progovorio Slobin kolega sa kojim se Luna dopisivala pre "Zadruge": Ostavio je ženu zbog klinke, Luna se brzo ohladi!

 
  • 10

Georgije kaže da sa Lunom sada ne bi imao ništa, a da Slobi želi svu sreću iako mu nije jasno zašto je javno prevario ženu

U novembru prošle godine Luna Đogani neko vreme se dopisivala sa pevačem iz "Pinkovih zvezda" Georgijem Kovačevićem.

U porukama koje smo nešto ranije objavili, vidi se da su simpatije bile obostrane, ali da se kod Lune nešto čudno dogodilo pošto je u poslednjem trenutku, kada je trebalo da se vidi sa Georgijem, rekla kako ne može da veruje muškarcima i da je ona kriva.

Georgije sada za Telegraf potvrđuje da se nije video sa Lunom i da ne zna šta se sa njom dogodilo nakon što je sama želela da se vidi sa njim.

- Mi nismo bili zajedno, to je bila samo "afera preko poruka". Ja sam tada bio u Hrvatskoj pa nisam mogao da dođem do Beograda. Onda, kada samo se dogovorili, ona je promenila mišljenje o meni. Ne znam zbog čega, nisam je nikako uvredio - kaže Georgije, a to se jasno vidi i u porukama koje su razmenili.

Foto: Facebook/Georgije Kovačević

Na pitanje da li bi sada voleo da bude sa njom, kaže:

- Ne, sada pogotovo ne bih bio sa njom. Moj je utisak da je Luna jako razmažena i nezrela devojka Bolje što nije bilo ništa više od poruka, jer ja nisam za nju, a ni ona za mene. Ona je imala neke izlive emocija, ali to govori kako se ona brzo loži i ohladi. Samo smo se dopisivali i neko joj je napunio glavu sa glupostima, pričala je kako smo svi isti... Međutim, niko nije isti na ovom svetu. Mi "sveštenici" iz Pinkovih zvezda mnogo bolje volimo (smeh) - našalio se Georgije.

Printskrin: TV Pink

Kada je u pitanju njena veza sa Georgijevim kolegom Slobom, pevač kaže da mu je Slobe žao samo zbog jedne stvari.

- Želim im svu sreću u ljubavi. Bolje što je ovako. Sloba je dobar pevač i umetnik, ali mi je žao što je to sada u drugom planu kod njega. Svi će ga znati po Luni, a ne kao pevača. A to, što je ostavio svoju ženu... Ne znam šta je bilo između njih, ali nije mi jasno kako se tako lako stupa u brak pa onda kud koji mili moji... Bezveze. Nikada svoju ženu ne bih ostavio zbog klinke, ali dobro. Svako svoj put gradi kako hoće - kaže Georgije.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    4. decembar 2017 | 16:41

    Pa najzad neko i javno da kaže da PREVARA NIJE U REDU! Svi peru nešto Slobu i Lunu....a najkrivlji su za celu sitaciju! Bravo momak!

  • EL...

    4. decembar 2017 | 22:38

    Hvala Bogu da se nešto pametno pročita ! Bravo dečko , upropastio je karijeru , brak , sebe svoju familiju i to zbog jeđen Lune , koja se brzo lozi i hladi ! A Sloba je zbog takve ponizio ženu , i to u javnosti i uz to Lunina majka je blati , kao i Slobodanova , a ranije su je hvalili ! Zbog Lune se ne ostavlja ni devojka , žena nikako !

  • Dragoslav

    4. decembar 2017 | 17:32

    Anabela spavaš li mirno???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA