Luna se pred Slobom izjadala o teškim trenucima u porodici, on joj JEDNOM rečenicom vratio osmeh na lice - a nije rekao da je voli! (VIDEO)

 
  • 7

- Nikad Bog nije dozvolio da ostanemo gladni - rekla je Luna Đogani, koja je otkrila i da ju je razvod roditelja veoma pogodio

Slobodan Radanović otvoreno je izrazio želju da oženi Lunu Đogani u "Zadruzi" iako je još uvek u zakonitom braku sa Kristinom Kijom Kockar, a sada je otišao i korak dalje.

Sloba pristao da se RAZVEDE dok je u rijalitiju, kad je to saopštio Luni usledio je najveći ŠOK do sada! (VIDEO)

Dok su sedeli u dnevnoj sobi zajedno sa Sanjom Stanković i još nekim zadrugarima, Luna i Sloba dotakli su se pravih porodičnih tema. Mlada blogerka je podelila sa gledaocima i da je njena porodica, kao i svake druge, znala da ostane bez novca, međutim, kako kaže, Bog je uvek bio na njihovoj strani.

Printskrin: TV Pink

Evo da li će Anabela dozvoliti Luni da se u "Zadruzi" UDA za Slobu!

- Meni je najbitnije da moje dete ima zdravu porodicu, koju sam ja imala, ali mi se raspala, mamu i tatu da budu ceo život zajedno. To nisam uspela da imam do kraja i to me mnogo pogodilo...i ja hoću da moje dete ima mene i svog tatu do kraja, da nikad ne dozvolim da moje dete doživljava razvod - rekla je Luna.

- Udaš se za mene i to je to - samo je dodao Sloba i raznežio Lunu toliko da ga je uhvatila za ruku i više nije puštala.

Printskrin: TV Pink

- Meni tata kaže da sam rođena pod srećnom zvezdom, i stvarno jesam. Puno puta je dolazilo do toga da nema dinara, smatram da u životu moraš osetiti kako je nemati da bi znao da ceniš kad imaš - otkrila je Luna.

- Ne stidim se da pričam o tome da se desilo da moji nisu imali... Moja mama uvek kaže: "Svaki put kad pomislim da nemam, kako ću sutra da nahranim tri ćerke, šta da radim, ja sutra dobijem, nešto se desi"... Nikad Bog nije dozvolio da ostanemo gladni - pričala je.

Printskrin: TV Pink

- Ne postoji porodica na ovom svetu koja nije imala teških trenutaka. Ja nikad nisam hteo da forsiram tu tužnu priču. Bilo je dana kad nemaš hleba da jedeš, to je sve normalno - rekao je Sloba.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    7. novembar 2017 | 16:36

    Joj jadna ne bila, pametnije ti je da cutis

  • Crvena

    7. novembar 2017 | 15:53

    Udaj se za razvedenog coveka koji je prevario svoju zenu!sad je nju ostavio zbog tebe,sledeci put tebe zbog druge...

  • bl

    7. novembar 2017 | 16:42

    Slobo je jedno predivno bice svaka mu cast blago majci koja ga rodila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA