Što nije tako Anabelu podržao dok mu je decu hranila! Jelena Golubović isprozivala Gagija, onda je došla Luna, pa joj ODBRUSILA! (VIDEO)

 
  • 2

- Đogani je tražio da Anabela vrati prezime Đogani, zabranio da peva pesme grupe "Funky G" i sad on podržava Lunu - rekla je Jelena Golubović tokom rasprave

I dalje je glavna tema u "Zadruzi" Slobin i Lunin odnos, pogotovo otkako je u rijaliti ušla Jelena Golubović, koja njihovu vezu javno osuđuje od samog početka.

Daj mi ženinu sliku sa venčanja, što ne daš? Jelena i Sloba se podžapali pored bazena, Luni nije bilo svejedno kad je pomenula Kiju! (VIDEO)

Rasprava se povela u dvorištu, prvo između Jelene Golubović i Lepog Miće, zatim se umešala i Teodora, a posle nje i Luna.

- Đogani je tražio da Anabela vrati prezime Đogani, zabranio da peva pesme "Funky G" i sad on podržava. Pa što nije tako bivšu ženu podržao, nego joj je zabranio da peva pesme. A i dalje mu je decu hranila - govorila je Jelena.

Printskrin: TV Pink

- Ja bih mojoj ćerki rekla to što radiš sad sebi, uradiće sutra tebi - dodala je, dok je Lepi Mića tvrdio kako i njena veza sa Čupom nije bila moralna.

Printskrin: TV Pink

- Neee, taman posla, ona je poštena, ona je fina, a ja širim noge oženjenm muškarcu - ironična je bila Luna kada je došla, a onda je Jeleni još odbrusila:

- Šta se ti mešaš?! Nisi upućena ni u šta. Nemoj da komentarišeš moj život, prekini da pričaš o meni i Slobi! Ušla si u kuću opterećena sa mnom i sa Slobom, 24 sata pričaš o tome, jesi li ti normalna?!

Pogledajte celu raspravu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA