Srpska glumica Mirjana Marković lepotom i seksepilom osvaja Tursku! (FOTO)

 
  • 4

"Konačno je došlo i mojih pet glumačkih minuta. Presrećna sam zato što ću ponovo da imam priliku još dublje da upoznajem čari Istanbula i turske kulture", rekla je zanosna glumica za Telegraf

Seksepilna i sve popularnija srpska glumica Mirjana Mimi Marković pakuje kofere i početkom maja odlazi na poslovno putovanje u Istanbul gde će ae sastati sa producentima jedne poznate turske filmske produkcije u vezi sa angažmanom na novom projektu koji spremaju za sezonu leto/jesen 2014 godine.

Uspeli smo da saznamo da su Turci veoma zainteresovani da Miru angažuju za potrebe snimanja nove serije koja će da obori rekorde gledanosti na našim prostorima. Tim povodom kontaktirali smo atraktivnu srpsku glumicu koja nije krila oduševljenje zbog poziva koji je stigao iz Turske.

- Presrećna sam zato što ću ponovo da imam priliku još dublje da upoznajem čari Istanbula i turske kulture, s obzirom da sam devet meseci živela u tom gradu. Konačno je došlo i mojih pet glumačkih minuta i radujem se što ću biti deo ekipe koja radi na novom serijskom projektu - kaže Markovićeva u ekskluzivnoj izjavi za Telegraf.

Ona će od drugog do šestog aprila ove godine da voditi Festival kratkog metra u Beogradu na kojem će biti predstavljena najnovija ostvarenja iz oblasti kratkog filma, na koji vas ovom prilikom pozivamo.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca sa Dejanom Kostićem otkrila prve informacije o albumu i Ušću 3, ljudi će "odlepiti" kad čuju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hok

    8. mart 2014 | 23:24

    Znači još jedna janjičarka,ajde sad uzmi i tursko ime i neka ti je sve srećno al nemoj molim te da se vraćaš u Srbiju.Imamo i previše takvih jnjičara.

  • edie

    8. mart 2014 | 22:46

    prvo,ruzna si,ima toliko lepih Turkinja,a drugo,morala si da se skines gola,jer drugacije ne bi mogla da uspes.Jadnica

  • Leka

    9. mart 2014 | 08:05

    Najbolja su ta duboka" upoznavanja" sa filterašima.I onda kad se vrate ovde reklamiraju bušotine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA