Sloboda namešta nemirni dekolte, a pored nje dominira Monika Beluči! Ovaj snimak se gleda bez treptanja

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Sloboda Mićalović važi za najlepšu glumicu prirodnog izgleda, Mnogi znaju da je Mićalovićeva imala priliku da sarađuje i sa jednom od najlepših žena na svetu, Monikom Beluči.

Svi znaju da italijanska glumica važi za jednu od najs***pilnijih i najlepših dama u šoubiznisu, međutim, njih dve nikada nisu bile zavidne jedna na drugu niti je postojala neka sujeta kada su zajedno radile.

Naprotiv, Sloboda je više puta objavljivala fotografije sa glumicom, čestitale su jedna drugoj rođendane, a često joj je Belučijeva ostavljala emodžije kao komentar ispod slike, što je dokaz da među njima postoji lepo prijateljstvo.

Mićalovićeva je sada zagolicala maštu svima, pojavivši se u beloj venčanici zajedno sa svojom koleginicom.

Zanosna Sloboda je u kratkom snimku koji je objavila na storiju na Instagramu, "nameštala" svoj dekolte i zamahivala senzualno kosom poput svoje koleginice koja to često radi u svom maniru i što je postalo prepoznatljivo za Belučijevu, a u drugom delu se pojavljuje i Monika koja u takođe beloj venčanici radi poslednje "pripreme" pred snimanje.

Glumica je na storiju podelila isečak iz čuvenog filma "Na mlečnom putu" u kojem je glumila rame uz rame sa najlepšom ženom sveta.

U svom prepoznatljivom prirodnom stilu, Sloboda je dobro odradila svoj deo posla dok je Belučijeva iskusno pokazala ko je još uvek na tronu i da mlađe koleginice imaju šta da nauče od nje.

Dve poznate glumice svojevremeno je angažovao reditelj Emir Kusturica za snimanje pomenutog filma, a samim tim ih je i spojio iz čega se rodilo veliko prijateljstvo.

Sloboda je više puta pričala o tome kako ju je Monika oduševila svojom lepotom, harizmom i prijatnošću, kao i činjenicom da je potpuno prirodna i pristupačna. Naša glumica je jednom prilikom ispričala i kako je izgledao njen prvi susret sa ovom italijanskom glumicom.

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - izjavila je Sloboda svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Video: Monika Beluči poručila na srpskom: Muškarci su stoka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA