Da li biste pogodili koliko zaista Sergej Trifunović ima godina? Od supruge je stariji tačno 24 godine

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Godine glumca Sergej Trifunović nekako uvek izazovu šok, kada se o njima pominje u javnosti, pa se tako nedavno našao na tapetu i to od kako je uplovio u vezu, pa brak sa čak 24 godine mlađom Isidorom Mijanović.

Mnogi su odmah počeli da prave razliku, računaju i mere kokoliko je stariji od lepe plavuše, i mnoge je tada iznenadilo saznanje da je on u šestoj deceniji života.

Naime, on je ove godine proslavio 52. rođendan, iako to mnogi ne bi rekli, a čak mu ni zbog duha, ali i izgleda dali te godine.

Sergej Trifunović rođen je u Mostaru, 02. septembra 1972. godine. Odrastao je u Kruševcu i Užicu, a studije glume je upisao 1990. godine i to na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jeftovića, kome je od 2009. godine bio i asistent na pomenutom fakultetu.

Podsetimo, Isidora je nedavno osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji. Kao državljanka Hrvatske, naredjeno joj je da napusti zemlju u roku od 24 sata, a kazna za neprijavljivanje boravka iznosi od 10.000 do 50.000 dinara.

Prema izvorima, Isidora je platila kaznu od 20.000 dinara.

- Isidora je osuđena na novčanu kaznu u iznosu od 20.000 dinara, istu je platila odmah. Ne verujem da će napuštati zemlju, njihov odnosa je takav, danas u dobri, sutra nisu. Ipak, vole se - rekao je izvor za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA