"Moj drugi muž" Veliko slavlje u domu Jovane Jeremić i Dragana: Nakon priča o veridbi, voditeljka saopštila...

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Voditeljka Jovana Jeremić uživa u velikoj ljubavi sa biznismenom, vlasnikom lanca pekara Draganom Stankovićem, a danas je tačno godinu dana otkako su započeli vezu.

Baš na veliki praznik Svetu Petku oni obeležavaju ovaj važan dan, a Jeremićeva se oglasila na društvenoj mreži Instagram i svom partneru posvetila objavu.

- Godišnjica naše veze i našeg neformalnog braka. Moj drugi "muž" - napisala je Jovana, pa svom partneru uputila posebne reči:

- Hvala ti na svemu u ovom životu - što me i voliš i poštuješ. Pun krug. Jedno bez drugog može, ali odnos nije pun. Hvala ti što si me postavio na mesto koje mi pripada u tvom životu - kraljica tvoga srca. Što si mi pokazao i dokazao da zaslužujem samo najbolje. Što si mi ukazao na moje vrednosti, a korigivao moje mane. Što si potvrdio moj stav da biti džentlmen znači biti natprosečan muškarac koji sve što tka, koncem vezuje za nebo. Što svakog dana naučim nešto od tebe. Moj lave, ljupka te tvoja lavica - napisala je voditeljka.

Podsetimo, Jovana Jeremić, 25. oktobra proslavila je rođendan u jednom poznatom lokalu u srcu Beograda.

Okupila je brojne prijatelje i saradnike, a njen partner došao je u pratnji sinova, koje Jeremićeva obožava. Tom prilikom Dragan i Jovana dali su zajedničku izjavu.

"Kralj hleba" nije želeo da otkrije šta je svojoj lepšoj polovini poklonio, želeo je da to ostane mežu njima.

Nagađa se da je reč o vereničkom prstenu.

- Dragan me je baš iznenadio. Nažalost neću moći da vam kažem šta mi je kupio, to je naš dogovor. To je bila njegova želja i ispoštovaću ga ovog puta. Reći ću samo da sam od njega dobila nešto što nisam očekivala, nešto što simbolizuje večnu, svevremensku i neprolaznu ljubav, koja svakog dana raste kao i naša ljubav, iz dana u dan - rekla je Jovana u intervjuu za Telegraf, što možete poslušati ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Dragan Stanković na proslavu doveo sinove, uparili stajlinge! Evo kako ih je Jovana dočekala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MZ

    27. oktobar 2024 | 20:41

    FUUJJJ

  • Дража

    27. oktobar 2024 | 20:39

    Лавићи, лавице... Прави зоо врт...

  • Boba

    27. oktobar 2024 | 20:49

    Ona i nije za gradsku sredinu. Tu nebi mogla da glumi neku zaljubljenost i neku vecnu ljubav iz koristi. To gradski frajeri, provale zacas. A ivi ljudi, to ne mogu da razumeju i da shvate, sta ona radi Draganu, ona je doktor nauka za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA