"Iza mog osmeha se krilo nešto što ne treba" Ispovest Dženana Lončarevića: "Retki su oni koji su mi čestitali"

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Pevač Dženan Lončarević nedavno se još jednom ostvario u ulozi oca, a o privatnom životu izbegava da govori javno.

Mediji su pisali o tome da se iselio iz starog stana i da sada živi na Dedinju sa partnerkom i decom, što pevač ni sada nije zvanično potvrdio.

Ipak, osvrnuo se na sve što se desilo u prethodnom periodu i otkrio kako se oseća.

- Ja sam super, lepo, fino, zdrav sam... Svako jutro kad se probudim zahvalim se Bogu što sam živ i danas. Ja sam jako dobro, zadovoljan sam i srećan svim što me okružuje i što jesam. Postojali su momenti kada se iza mog osmeha krilo nešto što ne treba. Ja sam imao više teških momenata u životu, čak i onaj najgori - rekao je Dženan i dodao:

- Greh je pričati nešto o onome što ne znaš. Pogađalo me je kad pročitam nešto što nije tačno i što nisam ja. Hvala Bogu, brzo se vratm na ono što jesam. Volim kišu, ali ne volim blato. Nisam uradio ništa loše, nikome ništa nažao nisam uradio. Radujem se sreći. Živim momenat, jako mi je jasno da postoje - poručio je pevač, pa u ispovesti još otkrio:

- Najiskrenije volim ovaj grad i ovu zemlju, sve se svodi na to da se živi od nekog klika, a zaboravlja se lepota života. Vrlo su retki oni koji su me kroz karijeru pozvali da mi čestititaju. Ima i nas koji se radujemo tuđoj sreći. Ne poznajem mnoge koji su nešto izjavljivali. Kad sam ležao u bolnici verovao sam nečemu što se reklamira i bio sam loše... Neću nikad u životu suditi nekome, neka pričaju i pišu... Smatram da život ne treba da stane zbog nekih pogrešnih stvari, milsim da treba da zaboravimo nešto što je loše... - ističe Lončarević.

- Imao sam jako lepo detinjstvo, bilo je i nekih momenata koji nsiu bili okej, ali ja sam srećan čovek - poručio je na kraju pevač u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

(Telegraf.rs)

Video: Dženan Lončarević nikako nije mogao da nam da odgovore na ova pitanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    27. oktobar 2024 | 17:13

    Deset minuta pričao i ništa rekao.....razumeo samo da je ostvario svoj san nastupom u Lisinskom......jak san......sa prvom ženom živeo tajno....sad i sa drugom......ova druga se usrećila kao i prva....kakav je to život u ilegali.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA