Peja prokomentarisao novu snajku, evo šta misli o zadrugarki koja je očarala njegovog sina: "Sam bira, ali..."

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Voditelj Zoran Pejić Peja u emisiji "Vikend specijal" dotakao se svoje bivše supruge Zlate Petrović i otkrio u kakvom su danas odnosu.

Pošto joj je čestitao slavu, on je naglasio kako je Zlata i dalje važan deo u njegovom životu, istakavši da daju podršku njihovom sinu Jovanu i da su uvek tu jedno za drugo.

- Zlata je moj prijatelj i uvek smo tu jedno za drugo. Moram da kažem da smo ona i ja tu i za našeg sina i to je za nas najvažnije - rekao je Peja u emisiji.

Pejić je jasno rekao da podržava sinovljev izbor kada su devojke u pitanju.

- Ma super je to, ima tu više devojaka sa kojima on može da bude, ali neka sam bira. Ena mi je lepa, a sada da li će oni biti zajedno to od njih zavisi - dodao je on.

Pevač se dotakao i glasina da njegov sin ima dugove, oštro demantovši to. Peja je rekao da u tom slučaju njegova bivša supruga ne bi to dozvolila.

- Ma to su laži, pre svega to se nikada ne bi desilo, Zlata to ne bi dozvolila nikada. Ona je radila sve za njega, spavali smo po koferima, aerodromima samo da bi zaradili za našu decu. Zlata se borila da zaradi kako bi deci pružila bolji i lep život - rekao je Peja.

Voditelj se osvrnuo i na ljubav, rekavši da se i njemu dešava da se zezne ili napravi grešku.

Za Sašu Popovića rekao je da se čuju i da mu je drago da se on bori i da je bolje.

- On je moj prijatelj i jako mi je drago da ide na bolje i svim srcem sam uz njega. Mi smo proživeli život zajedno - zaključio je on razgovor u toj emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Sin Zlate Petrović urlao na majku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA