"Heroin sam probala iz znatiželje, bila sam kao..." Naša poznata pevačica o porocima: "Pojma nisam imala da.."

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Snežana Mišković poznata kao Viktorija, jedna je od naših poznatih pevačica na čijim su rok pesmama mnogi odrastali.

Pevačica je svojevremeno priznala da je koristila nedozvoljene supstance i kako se nosila sa celom situacijom u kojoj se našla.

Ona je otkrila kako je početkom svojih 30-ih imala prvi susret sa heroinom i da su tu drogu koristili muzičari sa kojima je snimala ploču. Ušavši u sav taj svet, shvatila je da ti ljudi ne funkcionišu bez droge i da je ona izgledala poput "neobrazovane seljanke koja nije ništa znala o tome".

- Pojma nisam imala da uzimanje droge može da dovede do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada ceo organizam, stradaju kosti. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize.

Pevačica je otkrila kako je ubrzo otišla na more i da drogu više nikada nije mogla da "pogleda svojim očima", našalivši se da ju je kasnije gledala samo "Petparačkim pričama", pričala je ona tada za Press.

Podsećanja radi, malo kome je poznato da se ona udala 1982. godine i to za čoveka kojeg je poznavala svega deset dana. Njih dvoje su se razveli nakon decenije zajedničkog života. Izgubili su kontakt a pevačica je kasnije saznala da je umro kao beskućnik - od gladi i hladnoće. Sa drugim svojim partnerom je živela u vanbračnoj zajednici i njih dvoje su dobili ćerku Taru. Ni sa njim nije imala mnogo sreće jer joj je pravio probleme oko starateljstva nad ćerkom.

Pevačica je prestala da se bavi muzikom jer je jednom prilikom priznala da njena muzika ne donosi profit. Kako bi se izdržavala i popravila svoju egzistenciju ona je učestvovala u rijalitijima Farma i Zadruga nakon kojih joj se izgubio svaki trag.

(Telegraf.rs)

Video: Neda Ukraden potpisivala ploču sa svojih 25 najvećih hitova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA