"Divim se roditeljima koji..." Mirka Vasiljević se požalila na jednu stvar i otkrila kako podiže četvoro dece

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mirka Vasiljević i njen suprug Vujadin Savić važe za skladan par koji podiže četvoro dece, zbog toga ih mnogi smatraju skladnom porodicom.

Glumica nikada nije krila činjenicu da voli veliku porodicu, a želja joj se i ostvarila. Iako su ona i Vujadin roditeljstvu gotovo jednako posvećeni, jednom prilikom Mirka je priznala kako imaju pomoć i podršku svojih članova porodice.

Ipak, ako je suditi onome što je pre izvesnog vremena govorila za Prvu televiziju, to nije dovoljno i na kraju dana i ona i Vujadin su roditelji koji su umorni od obaveza, kako svojih tako i onih sa decom.

Međutim, prema glumičinom zapažanju, neki roditelji znaju zaista da uživaju i da postignu sve, što kod nje nije slučaj.

- Kad dođe vikend, ja se divim ljudima koji imaju vremena da putuju, budu na nekim livadama puno vremena, imaju vremena za sebe i svoju porodicu. Mi dok se preslišamo, uradimo domaći, eto je već nedelja. Tako da, baš bude onako naporan tempo kada je škola - rekla je Mirka.

Pevačica je za Prvu rekla da je spremna i za ovu školsku godinu i da je obradila gradivo.

- Obnavljam ga i nadam se da ću sa četvrtim detetom nešto naučiti da kažem "Ne, ja ne sedam više i ne vežbam sa vama".

Korisnici društvenih mreža često u pozitivnom kontekstu komentarišu glumicu.

Pored toga što se u mladim godinama ostvarila kao majka, ona je ponela sav teret majčinstva koji nosi ta uloga i odlično se u tome snalazi.

Više puta je isticala kako su njeni porođaji bili prirodni i da to nije bilo ništa traumatično za nju, već je doživela svaki kao najlepšu stvar na svetu.

Iako su je neki korisnici društvenih mreža osudili zbog "kukanja" mnogi su rekli da je kulturna, odmerena i izuzetno zrela, te da bi mogla da posluži kao pozitivan primer mnogim mladim ženama.

(Telegraf.rs)

Video: Glumica progovorila i o Duletu: Mirka otkrila zašto Vujadin nije došao na premijeru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA