"Završi, to je sve što ćeš čuti" Kostić otkrio važan detalj vezan za Cecin novi album, a njena reakcija je hit

 
Z. R.
Z. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je spektakularan koncert 24. oktobra, u krcatoj Areni Sofija u Bugarskoj.

Spektakl je iz prvih redova pratio jedan od najmoćnijih ljudi domaćeg šoubiznisa i muzičke scene - tekstopisac, kompozitor i pevač Dejan Kostić, autor brojnih megahitova i albuma u poslednjih nekoliko godina.

Ekipa Telegrafa uradila je prvi zajednički intervju sa Cecom i Dejanom odmah nakon završenog koncerta.

Tom prilikom, Dejan je otkrio da je do tog trenutka Ceci uradio 5 pesama za novi album, koji se već uveliko "krčka".

- Došao sam u Sofiju da je slušam, da se družimo i da osetim taj lajv, zato što moramo da ulazimo u studio, uskoro. Bavio sam se, iskreno da vam kažem, i frekvencijama glasa, vokalom, emocijom, opsegom... Spremićemo nešto baš, baš dobro. Hajde da im kažemo, ako smemo da otkrijemo? (smeh) Imamo već pet pesama! - priznao je Kostić.

- Sad završi intervju ti! (smeh) Doviđenja, prijatno, ništa ne pričamo! To je sve što ćeš čuti (smeh) - ubacila se šaljivo Ceca.

- Pesme postoje, u našim glavama i u našim telefonima, i nigde više. (smeh)

Dejan nije krio oduševljenje Cecom, pa je priznao da mu je, kao i mnogima, ona prava inspiracija.

- Ceca kao inspiracija... Mislim, kome Ceca nije inspirativna, da se razumemo? To je savršen spoj energije, kako ja to kažem uvek. Energija, emocija, boja, artikulacija, opseg... To je savršen spoj u jednom glasu i u jednom performansu. Savršen spoj, nema šta. Ja sam iskreno pokušao da nađem grešku, ali nisam uspeo.

- I prvo što mi je rekao, imaš najbolju ritam sekciju od svih, jer to je, kaže, top, top nivo. Baš smo o tome pričali i zbog Ušća i zbog svega. I rekao mi je Deki, moram da čujem i bend uživo, i da pričamo o svemu, mnogo imamo tema o kojima moramo da pričamo. Uveliko se radi. Veliki nas posao čeka i to stvarno mora da zablista u punom sjaju. Već imamo mnogo, mnogo ideja, Bogu dragom hvala, i mislim da će to biti stvarno nešto što naš narod kaže, "zakucavanje" (smeh) - rekli su Ceca i Dejan uglas.

Na pitanje da li ga Ceca, da žargonski kažemo, "radi" više na balade ili na brze pesme, Kostić je rekao:

- I na jedne i na druge, ne mogu da vam kažem. Ali zaista i na jedne i na druge, zato što ona ima tu fascinantnu energiju, rekao sam, i energiju i emociju. A kad kažu balada, za baladu kao malo smoriš kad pevaš baladu. Ne, ljudi, za baladu treba duplo više energije nego za brzu pesmu. A to Svetlana najbolje zna. Tako da, tu se pokaže ko je zaista pravi - istakao je Dejan Kostić, a ceo intervju poslušajte u okviru teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca ima posebnog fana koji ne propušta nijedan njen koncert u Bugarskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA