Srpska glumica objavila fotografiju bez trunke šminke: Ostaćete zapanjeni jer pleni prirodnom lepotom

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Poznata glumica Tamara Dragićević objavila je selfi kakav sigurno ne bi većina žena.

Poznata glumica ima 35 godina i majka je troje dece, a pored toga što je vrsna glumica Tamaru krasi i prirodna lepota koju ne mora posebno da ističe.

Većina žena je pod uticajem društvenih mreža podlegla filterima ili jednostavno ne želi da objavi fotografiju gde je bez šminke, a Tamara je odlučila da sa svima podeli kako to izgleda ujutru. Ona je objavila fotografiju na svom storiju koja je verujemo iznenadila mnoge, prikazavši sebe u autentičnom i prirodnom izdanju. Raspuštene duge kose i bez trunke šminke Tamara je ispozirala u jutarnjim satima i pokazala da je prava lepotica sa prirodnim izgledom.

Foto: Printscreen/Instagram/tamaradragicevic

Iako je ona mlada, na osnovu fotografije može se zaključiti da osim šminke ne robuje ni drugim trendovima poput korišćenja filtera a koliko se može uočiti nije podlegla ni estetskim operacijama kao što su to učinile neke njene koleginice.

U tamnoj bodi majici, potpuno spontano ispred svog garderobera ona je ovekovečila jutarnji trenutak i verovatno pripremu za predstojećii dan.

Tamara je neko ko je poznat po sjajnom izgledu, odličnoj figuri kojoj se posvetila posebno i nakon trećeg porođaja ali i promovisanja prirodnog i svedenog izgleda, koji samo poentira njenu stvarnu lepotu.

(Telegraf.rs)

Video: Srpkinja zablistala na crvenom tepihu: Nina Seničar privukla pažnju među holivudskim zvezdama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neron🎼🎸

    26. oktobar 2024 | 14:55

    Lepa i normalna žena. 🌹🧲

  • Da

    26. oktobar 2024 | 15:10

    Najlepša je prirodna lepota kod žena i muškaraca ovo šta sve rade ubrizgavaju u telo neka im je Bog na pomoći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA