"Čujemo plač bebe": Evo gde se Dženan preselio sa porodicom, luks zgrada, lift do garaže, kamere su svuda

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Dženan Lončarević se preselio sa novom ženom i decom u elitni deo Beograda

Pevač je promenio adresu stanovanja i sa novom ženom i decom se preselio u elitni deo Beograda, saznaje Blic.

Zgrada u kojoj pevač živi nalazi se u maloj ušuškanoj ulici, a Dženan je za novi dom odabrao stan u novoj, tek izgrađenoj luks zgradi, koja je obezbeđena kamerama, ali i privatnim parkingom. Komšije koje su odlučile da progovore za novinarske ekipe, priznale su da pevača ne viđaju često, ali da čuju plač bebe.

- Čuo sam da je došao, ali nisam imao prilike da popričam sa njim. Video sam ga jednom samo u prolazu i to u kolima, jer vidite, ovde ima lift kojim se on spusti u garažu. Njegova žena ima neki mali auto, nisam ih video zajedno, ali sam pre neki dan čuo jednu bebu u zgradi, možda je to njihova beba, ne znam, a i pravo da vam kažem gledam svoja posla, drago mi je što je prešao u naš kraj, dobar je on pevač - ispričao je Dženanov novi komšija.

Druga komšinica je priznala kako Dženana još nije imala priliku da vidi ali da je čula da se doselio u njihov kraj

- Nisam ga još videla, ali sam čula da je došao kod nas. Često prošetam psa ovuda, pa znam. Ova zgrada je nova, ljudi su pre možda dva, tri meseca počeli da se useljavaju, pojedini stanovi još nisu useljeni, majstore svakodvnevno viđam tu. Čula sam da Dženan ima novu ženu i da je dobio dete, ali ih ja zajedno nisam videla, on sigurno ima nastupe, a ona verovatno čuva decu, pa i ne izlazi često. On autom vodi sina starijeg u vrtić,a za nju nisam sigurna ni kako izgleda - kazala je jedna srednjovečna gospođa.

Komšije iz bivšeg kraja gde je par boravio sa decom su rekle kako je pevač poludeo nakon saznanja da je objavljen snimak o njihovom novom ljubavnom gnezdu, zbog čega su morali da potraže novi dom na elitnoj lokaciji.

- Viđao sam ga pre sa kolima kad prođe ovuda. Ima suprugu živeo je tu sa njom, ali ga nisam skoro video. Kažu da je sada na Dedinju ili Senjaku, tamo negde. Mislim da je opcija za preseljenje bio Vračar ili Dedinje, ali mislim da su zbog dece odlučili da bude Dedinje - ispričao je komšija iz ulice.

Pevač sa bivšom suprugom Samirom ima dvojicu sinova a ona je jednom prilikom priznala kako je najteži deo razvoda podela imovine.

- Najveći problem je podela imovine, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem - rekla je ona jednom prilikom za naš portal.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Pokušali smo ispred Dženanan Lončarevića da uporedimo Čolu i "nove klince" i dobili lekciju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ема

    26. oktobar 2024 | 11:54

    Па сада, колико је ,,нова" је дискутабилно јер живе заједно већ годинама , тако да сва та патетика око ,,уцвељене остављене жене" је сасвим непотребна , као и у случају ДМ, не живе заједно годинама а онда очај и сузе!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA