"Treba 100.000 € mesečno da se lepo živi, prosečnoj porodici je dovoljna jedna plata": Šok izjava Tamare Đurić

 
A. M.
N. L.
A. M. N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Maja Marinković sinoć, 25. oktobra, izašla je u provod sa Tamarom Đurić.

Njih dve su se provodile uz Slobu Radanovića, ali su stigle i da odgovore na poneko pitanje koje su im postavili prisutni novinari.

Otkrile su da su došle na rođendan zajedničke drugarice. Naravno, sve je zanimao Majin odnos sa Carem, ali ona nije bila rsspoložena za priču na tu temu.

- Zaista ne bih na tu temu. O ljubavnom životu ne bih pričala, nemojte da mi zamerite. Znam da je to najzabavnije svima. O njemu nemam ništa loše da kažem. Sve je u najboljem redu - rekla je Maja i otkrila kako joj je otac.

- Nije baš dobro, ali ja ne sumnjam u našu medicinu i verujem da će sve sve rešiti - bila je iskrena.

Tamara je sa druge strane rekla da je kod nje sve super, da gleda i Farmu i Elitu, ali da ipak više prati Elitu.

- Kod mene je sve super. "Živ muž, mrtav kapital", a može da se kaže i "Muž u zatvoru, idealan kapital" - našalila se Tamara, pa nastavila u ozbiljnijem tonu:

- Moj brak je rasturen, ali mi i dalje funkcionišemo odlično. Što se tiče novih ljubavi, nemam ih, a i da hoću da ih imam, Maja me od toga odvrati, ona mi kaže "To nisu nikakvi, to su najgori ljudi".

MAja Marinković, Tamara Đurić Foto: Prinskrin Telegraf

Tamara je imala i jedan veoma zanimljiv odgovor na pitanje koliko je novca potrebno na mesečnom nivou da bi se lepo živelo u Beogradu:

- Minimum 100.00o evra ako hoćeš baš lepo da živiš... ako hočeš da živiš u Beogradu high life ("na viskoj nozi", prim. aut.), ako hoćeš da preživiš onda 5, 6 hiljada (smeh). Mi preživljavamo - rekla je Tamara kroz smeh i nastavila:

- Gledam kako ovi ljudi na Instagramu žive, njima minimum treba 100.000 hiljada evra ako ćemo po Instagramu. Naravno, ovo je šala, ali ako ćemo realno, zavisi ko peca u kom ribnjaku. Porodičnim ljudima je dovoljna jedna srednja prosečna plata. I minimalna je dobra, gde čeljad nisu besna, ni kuća nije tesna. Apropo priče smo komentarisali da su na Instagramu svi bogati, visoki, lepi, svi imaju zelene oči, pa zbog toga sam rekla 100.000, ali, na primer, evo, meni kao sada samo samohranoj majci, pošto moj suprug nije trenutno tu, nije sa nama. Meni je sasvim dovoljno, eto, par hiljada evra da bude onako, baš normalno - rekla je Tamara.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Marinković i njen bivši u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile Lakovacka

    26. oktobar 2024 | 13:34

    Profuknjace! Nisam teo da ih vredjam.

  • Oooh

    26. oktobar 2024 | 13:18

    Pa kako ona izgleda, ne treba joj više od 100€.

  • E

    26. oktobar 2024 | 13:13

    "Lepoto" moja,da radiš u firmi,živela bi ti dobro od 70.000 do 100.000 dinara plate,ali pošto si zaposlena na okruglu diplomu,to je druga priča.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA