Maja Marijana povratila stan nakon 10 godina: Bivšeg prijavila za nasilje, ono što je usledilo šokiralo sve?!

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pevačica Maja Marijana pre izvesnog vremena okončala je brak sa Mladenom Šmakićem, kojeg je još 2013. godine prijavila zbog porodičnog nasilja.

Tada je prošla kroz traumatično iskustvo, a kako je ranije otkrila, podnela je tužbu protiv bivšeg muža zbog zajedničkih nekretnina.

Kako se sada navodi, Maja Marijana je uspela da, nakon više od deset godina, povrati svoj stan, koji joj je oduzeo bivši suprug nakon razvoda, ali navodno, kad se vratila u nekretninu u kojoj je godinama živela, tamo nije zatekla svoje vredne stvari i nagrade koje je osvajala tokom cele karijere.

- Posle velike borbe Maja je uspela da vrati svoju nekretninu, ali ono što je zatekla u stanu ju je rastužilo. Bivši suprug joj je uzeo sve njene nagrade i ostale stvari koje je čuvala kao uspomenu na neke srećne dane. Verovatno je to bacio. Maja je uspela da povrati svoju imovinu i mnogo je srećna zbog toga. Taj stan je renovirala, sredila i sada uživa u njemu - rekao je jedan od izvora za Kurir, dok je druga osoba navodno bliska bivšem paru potvrdila ova saznanja.

- Maja je baš patila za tim stanom. To joj je jedna od najdražih nekretnina i nešto što je stekla baveći se pevanjem. Uspela je da vrati stan, ali se mnogo rastužila kad je videla da u tom stanu nema više njenih nagrada, stvari i još nekih uspomena - rekao je izvor za Kurir.

Na ove navode, pevačica je samo kratko rekla:

- Nemam komentar - poručila je pevačica za pomenuti medij.

S druge strane, njen bivši muž Mladen rekao je da je problem rešen dogovorom.

- Sve je rešeno dogovorom i poravnanjem bez suđenja, na njeno zadovoljstvo. Zahvalile su mi se pred zajedničkim poznanicima i ona i naša ćerka Milica na fer odnosu i što sam im dao stan i novac koji im je bio potreban. Meni nečije lične stvari nisu potrebne. To bi bilo sve - poručio je Mladen.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Ana Radulović započela novi život, Mirče se iselio iz stana nakon razvoda: Otkrila šta je sa detetom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA