Zvanično se razveli! Ana Radulović započela novi život, Mirče se iselio iz stana: Otkrila šta je sa detetom

 
J. G.
A. M.
J. G. A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Voditeljka Ana Radulović pojavila se u javnosti prvi put nakon što je saopštila da se razvodi od pevača Miroslava Mirčeta Radulovića.

Došla je na rođendan voditeljke Jovane Jeremić, sa kojom se druži i van posla. Pred okupljenim medijima, Ana se dotakla aktuelnosti u njenom životu, a neizbežno pitanje bio je njen razvod.

Ana nije želela da govori o tome preterano, ali je pripadnike sedme sile zanimalo šta se dogodilo i kako se voditeljka oseća nakon svega.

- Dobro sam, može bolje, ali uvek može bolje. Trudim se da se kod mene ne menja puno toga, bar kada je fizički izgled u pitanju. Osmeh je tu zato što sam došla sa Jovanom da proslavim njen rođendan, znam koliko joj je ovaj bitan. Imamo divan povod za slavlje. Kasnila sam pa nemam kovertu, ali je poklon spreman. Koverta nije bitna, ali je ono u koverti bitnije (smeh) - rekla je Ana, pa se osvrnula na prekid braka.

- Dala sam saopštenje što se razvoda tiče, tačnije zajedno smo dali. Mirče i ja smo rekli da nećemo da komentarišemo zbog našeg sina. Postoji nešto što je meni najbitnije u životu i samo zbog toga neću, barem za sada, odgovarati na ta pitanja - rekla je Ana, a na pitanje da li je u pitanju prevara, odgovorila je:

- Nisam čitala komentare, preneli su mi da su loši komentari, a nisam očekivala ni da budu dobri komentari, jer nije ni dobar povod za komentare. Da sam umrla rekli bi sve najbolje o meni, a da nemam zube onda bi me žalili - rekla je voditeljka, pa priznala da više ne živi sa bivšim suprugom.

- U radovima sam već dugo, renoviram stan, sad se nerviram oko toga, ne stižem da razmišljam ni o čemu osim o tome i poslu. Posle razvoda menjam zidove, parket, pločice i nameštaj. Dete je koliko moje, toliko i njegovo, pripada meni koliko i njemu, živi i sa mnom i sa njim. Među nama nema zle krvi, normalni ljudi normalno razgovaraju, u sjajnim smo odnosima, ostaću pri tome. Oduvek sam sama sebi bila superheroj, nastavila sam normalno da živim, život se ovde ne završava i svako treba da nastavi sa svojim životom- dodala je Ana, a sve poslušajte u snimku u okviru teksta.

(Telegraf.rs)

Video: "Željko i Milica su moji otac i majka!" Jovana otkrila šta su joj Mitrovići poklonili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA