Srpska pevačica otkrila zbog čega ne kupuje u radnjama polovne odeće: Razlog je bizaran, tera jezu u kosti

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Naša pevačica Nikolina Kovač otkrila je zbog čega nikada ne kupuje u radnjama polovne odeće.

Iako su "second hand" prodavnice izuzetno popularne, posebno u zapadnim zemljama, a mnogima uštede budžet, neki ih baš i ne vole. Među njima je i poznata i lepa pevačica koja je jednom prilikom otkrila da zaobilazi ovakve radnje jer za to ima jasan razlog.

Ona je otkrila da nije mušterija u takvim radnjama iz razloga što postoje predrasude o energiji koje mogu da poseduju tuđe stvari.

- Kupujem stvari koje mi se dopadaju i koje sebi mogu da priuštim, nešto može da košta doslovno najminimalnije moguće, ako se meni to dopada, ja ću to da iznesem na pravi način. Nisam rob skupih stvari, počastim sebe nekim kvalitetnim komadom, ali stvarno nikada nisam bila opterećena time.

- Bitno mi je kako se osećam, iz tog lavirinta duše čoveka sve dolazi… Zbog neke predrasude o energiji ne kupujem polovne stvari, ali redovno kupujem jeftine stvari kako za sebe, tako i za svoju porodicu - rekla je ona za Stil.

Pevačica je poznata po izuzetnoj sofisticiranosti ali i prirodnom izgledu. Voli da se neguje i da brine generalno kako izgleda a budući da je jedno vreme imala problem sa težinom, uspela je da smrša čak 40 kilograma. Poseban jelovnik i ishrana pomogli su joj da se reši prekomerne težine a ona je otkrila da se isto hranila i nakon prve i nakon druge trudnoće ali je ključna razlika između dijeta bila u količini obroka.

- I u prvoj i drugoj trudnoći ugojila sam se 20 kilograma - rekla je pevačica Nikolina Kovač Kapor, koja je oba puta pobedila višak.

Iako po njoj niko ne bi pomislio da je ikada imala problem sa viškom još od tinejdžerskih dana kuburila je sa kilogramima što je jednom prilikom otkrila za  Blic ženu.

- Posle prvog porođaja do idealne kilaže stigla sam za mesec i po, ali sam narušila krvnu sliku i non stop sam se osećala umorno. Posle druge trudnoće odlučila sam da smršam na zdrav način... Nekoliko kilograma me sada deli od cilja, a ove poslednje kile se najteže tope. Ipak, najvažnije je biti istrajan i uporan - rekla je tada Nikolina.

(Telegraf.rs)

Video: Nikolina Kovač: Kad prestane ljubav, ne postoji sila koja može sačuvati brak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA