"Duet sa Cecom je najbolja stvar koja mi se desila u karijeri!" Vojaž progovorio o novoj saradnji sa zvezdom

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Mihajlo Veruović poznat po umetničkom imenu Vojaž, bio je još jedan od mlađih kolega koji je podržao Nuccija na njegovoj promociji albuma, koja se održala sinoć, 24. oktobra.

Reper se među prvima pojavio u Beton hali na pomenutom događaju, prokomentarisavši kako je ponosan na svog kolegu i da iskreno deli njegovu sreću, znajući kakvo ushićenje ima i kako je imao dok je radio taj projekat, osvrnuvši se na to sa kim bi od kolega sarađivao i uradio duet.

- Ja planiram muziku, planiram da radim muziku. Svako ko želi da radi muziku sa mnom dobrodošao je - rekao je Vojaž, a onda se dotakao albuma, prokomentarisavši da je njegova zamena za bol ulazak u studio i rad na pesmama i da iako bol kod njega nije prisutna, kada se oseća loše izbacuje to kroz pevanje i studio.

Novinari su se dotakli i teme da li je konačno zakopao ratne sekire sa pevačicom Jelenom Karleušom, budući da je među njima varničilo u poslednje vreme.

Vojaž je kroz smeh otkrio šta se sada dešava.

- Ljudi, morate da shvatite jednu stvar. Ja nisam konfliktna osoba, posebno na estradi, u javnom životu, prema Jeleni sam pokazao veliko poštovanje i uvek uvažio to da je jedna od naših najvećih zvezda, ona je meni zamerila to što sam uradio pesmu sa Cecom to je evidentno. To je njeno subjektivno mišljenje i poštujem. I dalje smatram da je moj duet sa Cecom najbolja stvar koja se desila u mojoj karijeri - dodao je on.

Upitan da li bi sa Karleušom snimio duet, Vojaž je rekao da je uvek za muziku i da bi se to verovatno dogodilo kada bi se "varnice stišale", dok je za Cecu rekao da je uvek spreman na još jedan duet.

Više puta se događalo da starije kolege "pljuju po mlađim izvođačima ne uvrštavajući ih u muzičare i svoje kolege, što je bilo i jedno od pitanja za repera koji je bio vrlo kratak ali i izričit u odgovoru.

- Ne uvrstavaju me oni kao pevača, ne tražim ja njihovu potvrdu da l sam ja muzičar, kompetentan da se ovim bavim, to dajem publici da proceni i ovu muziku radim da bi me publika volela i slušala a ne stariji izvođači. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja za dosta starijih izvođača isto mogu da kažem svašta nešto ali iz poštovanja koje imam i odgoja ne bi otvarao usta i puštao jezik - zaključio je razgovor Vojaž.

(Telegraf.rs)

Video: Vojaž sumirao utiske posle nastupa sa Prijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA