Usnimili smo "moćnika" koji sarađuje sa Vojažem i Nućijem: Besno opsovao ženu, evo i zbog čega

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sinoć je bila promocija Nuccijevog albuma koja je u Beton hali okupila mnoštvo poznatih imena.

Iako je Nucci bio glavna zvezda, što je i logično, veliku pažnju prisutnih privukla su i neka poznata imena. Među njima je bio i poznati menadžer repera Voyagea, Damijan Oklopdžić koji se pojavio u društvu svoje supruge.

Iako su ulazili u klub gde je bila promocija, vidno raspoloženi, okupljene novinare zatekla je nimalo prijatna scena. Raspoloženi Damjan zastao je pred novinare kako bi se fotografisao sa svojom devojkom obrativši se svima:

- Ovo je moja lepša polovina - rekao je u startu optimistično dok je njegova supruga pokušala da izbegne novinare, pa dodao:

- Slikaćemo se p**** ** *******. Kakav si ti... - dodao je on razočarano gledajući u njenom pravcu pozdravivši novinare sa "ćao ljudi" nakon čega je ispozirao novinarima sam pred vratima kluba.

Na licu poznatog menadžera se videlo da mu nije bilo svejedno zbog neprijatne situacije koju mu je mlada žena priredila ali i očigledno zbog onoga što su pribeležile kamere. 

Podsećanja radi Damijan je pre nekoliko godina došao u žižu javnosti kada je spasio tinejdžerku koja je želela da skoči sa Brankovog mosta. On ju je spasio sigurne smrti pošto je alarmirao sve nakon što ju je ugledao na mostu.

- Neprestano mi je zahvaljivala. Rekla je da me je sve vreme čula kako vičem upomoć, i da ju je to držalo u tom momentu i dalo snagu da ne pusti stub za koji se držala - rekao je tada Damijan.

(Telegraf.rs)

Video: On prošetao mrežicu na glavi: Estrada kod Nućija na promociji albuma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA