Ovo su jedine fotografije Sergejeve supruge i košarkaša kojem je zagročala život: Kadrovi su jako emotivni

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nakon raskida sa Teodorom Džehverović mnogi su mislili da će košarkaš Nino Čelebić tugovati.

Međutim, prošle godine je zaintrigiraola javnost fotografija koja se pojavila na storiju košarkaša a na kojoj se pojavila atraktivna plavuša Isidora Mijanović,  koja je mnogima bila poznata kao tv lice sa Insta-Tv-a. Međutim, niko nije mogao da pretpostavi da će ona samo godinu dana kasnije biti supruga Sergeja Trifunovića. Iako je njihova ljubav obećavala, a novi par nije krio kako uživa u ljubavi i novoj vezi, košarkaš i bivša voditeljka su se ubrzo razišli i Nino je doživeo još jedan krah u vezi.

Prema pisanju medija i neimenovanih izvora bliskih njima, Nino nije želeo da trpi posesivno ponašanje svoje tadašnje devojke, što je očigledno postao problem i novi pakao i za glumca, te je raskinuo vezu sa bivšom voditeljkom.

Ipak, fotografije koje su tada delili na Instagramu i društvenim mrežama svedoče da je po sredi ipak bila ljubav, koliko god ona kratko trajala.

Emotivne fotografije pokazuju nekadašnji par kako uživa u ljubavi. Na jednoj od fotografija Nino ljubi svoju voljenu u čelo dok druge fotografije pokazuju kako su njih dvoje uživali u ljubavi koja je okončana nakon nesuglasica.

(Telegraf.rs)

Video: Teodora Džehverović sočno poljubila svog dečka košarkaša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moki

    25. oktobar 2024 | 13:16

    Nije brak za svakoga, kao sto nije psenica za kokoske.

  • 🇷🇸

    25. oktobar 2024 | 12:50

    Koliko je to ona boravila u Srbiji pre nego se neko setio da joj je istekka dozvola boravka? Kontroliše to neko ili treba da se desi beki trač pa da se to sazna?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA