Skinula se Divčeva supruga: Ana prkosi hladnom vremenu, u "ludačkom" bikiniju pokazala noge

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ana Divac i njen suprug Vlade Divac su bračni par koji mnogi smatraju jedan od najskladnijim, među poznatima, budući da njihov brak traje više od tri decenije.

Iako su se kao vrlo mladi odlučili na bračnu zajednicu i sve što ona sa sobom nosi, Ana nijednog trenutka nije bila u nedoumici da li da prati svog supruga tamo gde ga karijera bude nosila.  Par ima troje dece: dva biološka sina koja su dobili u braku i ćerku koju su usvojili. Za Anu važi da je jedna od žena koja prkosi svojim godinama  a sa 57 godina može da se pohvali sjajnim izgledom i da isparira duplo mlađim devojkama.

Ne samo da se ona neguje, već ima i sofisticirani stil zbog čega mnogim damama može da očita lekciju iz odevanja. Ipak, nemamo mnogo prilike da je vidimo razgolićnu, u kupaćem kostimu i kako pokazuje svoju figuru.

Foto: Printscreen/Instagram/ana_divac

Onda kada se možda nismo nadali i kada smo se ogrnuli jaknama i toplim džemperima, Ana je odlučila da se zaputi put Crne Gore i da se malo prepusti sunčevim zracima. Ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju kako uživa na plaži dok su u kadru njene noge i folrescentni kupaći kostim, dok ispred nje seže daleki pogled na pučinu. bez ikakvih filtera koji bi možda sakrili ili ispeglali njenu zrelu kožu koja se vidi na nogama, Ana je pokazala da ne robuje trendovima, niti da ima komplekse i strah od starenja.

- Oktobar u Crnoj Gori - napisala je supruga košarkaša, dok je njenu objavu pratila muzička podloga i čuvena pesma "Samo uživaj" od Senide.

Nije poznato da li je Divčevoj ženi neko pravio društvo na plaži, ali je sigurno da je napravila sjajan štimung sebi ukoliko je bila sama i da je jednostavno želela da se malo posveti sebi.

(Telegraf.rs)

Video: Nućijev menadžer opsovao devojku sa kojom je došao na promociju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja 26 god

    25. oktobar 2024 | 12:11

    Ajjjj budimo realni, sta ona ima da pokaze ??? sem da je supruga poznatog sportiste..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA