"Nino bežao kao lud od nje": Sergejeva supruga je košarkašu zagorčala život? Isplivale nove tvrdnje

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 9

Isidora Mijanović je bila u vezi sa Ninom Čelebićem, bivšim momkom Teodore Džehverović i ta veza nije dugo potrajala.

Velika pompa se podigla oko supružnika Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović nakon incidenta o kojem se već danima priča u javnosti. Posle prijave policiji da je glumac pretrpeo nasilje u porodici Isidori je izrečena novčana kazna i zahtev da napusti zemlju u roku od 24 sata. Niko nije imao predstavu kako će se sve kasnije odvijati dok se navodno nije oglasila supruga glumca koja je rekla da je neupitan njen povratak u Hrvatsku , otkrivajući da planira razvod od Trifunovića.

Ona je prema pisanju domaćih medija otkrila kako već izvesno vreme u njihovom braku postoje problemi i da su razmirice kulminirale pre neki dan te da se više neće zadržavati u Srbiji. Ovo je naišlo na iznenađenje javnosti upravo zbog toga što su dvoje supružnika potencirala ljubavnu idilu i brak koji obećava.

Iako su komšije imale reči hvale o glumcu bilo je i onih koji su otkrili da i nije baš sve tako sjajno u životu ovog bračnog para.

- Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga… Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovde nije vraćala - potvrdila je jedna komšinica za Kurir.

Inače, ono što većini nije poznato jeste da Sergej nije jedina osoba iz šoubiznisa koja je ukrala srce mladoj Isidori. Bivša voditeljka je navodno bila pre Sergeja u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem sa kojim je uplovila u vezu odmah nakon njegovog raskida sa pevačicom Teodorom Džehverović.

Njihov odnos nije dugo potrajao jer su navodno imali sličnih problema kao što Sergej ima sa Isidorom i navodno su i oni izgledali srećno i zaljubljeno sve dok Isidora nije počela da sa ponaša posesivno što je sportisti takođe smetalo.

(Telegraf.rs)

Video: Pojavio se snimak sa venčanja Isidore i Sergeja Trifunovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA