"Mi smo konjine u punoj snazi": Naš folker podržao Ristovskog i njegovu vezu sa 39 godina mlađom Anicom

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Veza glumca Lazara Ristovskog sa 39 godina mlađom Anicom ne prestaje da intrigira javnost.

Uprkos tome što su slavnog glumca mnnogi kritikovali zbog kontroverzne veze sa mladom koleginicom, ima i onih koji su mu stali u odbranu.

Era Ojdanić, čuveni folker je nedavno takođe šokirao javnost otkrivši da je u vezi sa 43 godina mlađom devojkom. Iznoseći intimne detalje o svom privatnom životu, pevač je otkrio kako započinje svako jutro  i da kao svaki romantični domaćin svojoj voljenoj kuva kafu za dobro jutro.

Pink novogodišnji program Foto: Nikola Tomić

- Kako da ne. Dok je u bunilu burne noći, ja je iznenadim čistim domaćim medom, hladnom vodicom, kaficom i kažem "Maco moja, budi se", a ona kao "Šta ti je, bre?". A ja joj kažem "Vidiš ko te gleda, budalo jedna, je l’ si normalna?". I ona onako raščupana, znaš ono… –otkriva Era i kaže da se lepota žene vidi ujutru nakon burne noći.

- Ja obožavam ženu kad je prirodno raščupana ujutru. Svaki šarm i lepotu vidiš ujutru kad je probudiš. I kad je vidiš onako čupavu, neočešljanu, još ako je bilo ljubavno ludilo, i bez šminke, ma žena izgleda top - istakao je Era za "Grandonline".

Beograd RIVER FEST Nick Cave Nik Kejv Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Osvrnuvši se na vezu poznatog glumca sa skoro četiri decenije mlađom devojkom, Era je priznao da podržava takve veze jer i sam voli mlađe.

- On i ja smo kao braća, jurimo 50 godina mlađe žene! Prave smo konjine u punoj snazi, ali u tome nema ništa loše! Tretiramo žene kao malo vode na dlanu, tako da s nama nikad nema problema. Mladi klinci treba samo da uče od nas - otkrio je glumac za "Republiku".

(Telegraf.rs)

Video: Ona bez brusa, Ojdaniću pocepali majicu: Era i Vendi prave haos na vašaru u Šapcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    25. oktobar 2024 | 08:06

    Kada budala progovori , pametan zacuti!

  • Lola

    25. oktobar 2024 | 08:47

    Vole devojcice , mogu unuke da im budu . Ljudi koji nemaju svest o moralu ,to ima ime kako ih treba nazvati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA