Ovo je sin Nebojše Glogovca, napadnut u Beogradu: O njemu se malo zna, na mrežama kači ekscentrične slike

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Javnost je pre par dana šokirala vest da je sin poznatog glumca Nebojše Glogovca, Gavrilo Glogovac napadnut na autobuskom stajalištu na Novom beogradu.

Napadač je dvadesetpetogodišnjeg mladića nakon male rasprave počeo da udara pesnicama u glavu ali ga je policija vrlo brzo identifikovala.

Nebojša Glogovac je preminuo 2018. godine, međutim žal za njim i dalje ne prolazi jer je bio izuzetno omiljen među publikom. Iza sebe je ostavio sinove Gavrila i Miloša i ćerku Sunčicu koji su mu bili najveća radost i snaga u životu. Sinovi poznatog glumca izrasli su u prave muškarce a otac bi sigurno bio ponosan na njih da je živ.

Gavrilo, koji je ovih dana došao u žiži javnosti, najstariji je sin Glogovca i njegove prve supruge Mine. On je rođen 1999. godine i živi daleko od očiju javnosti i kamera pa se o njemu i vrlo malo zna.

Nebojša je svojevremeno za Blic rekao kako Gavrilo i likom i svojim karakterom dosta podseća na majku, dok drugi mlađi sin Miloš više podseća na njega.

Gavrilo je aktivan na društvenoj mreži Instagram i po fotografijama se može videti da živi život poput većine svojih vršnjaka i da se  zabavlja kada je u društvu svojih prijatelja.

Na njegovom profilu se ipak mogu pronaći i pomalo čudne i ekscentrične  fotografije mladića koji zabavu pronalazi u nekim za društvo neprihvatljivim ponašanjima. Ipak, Gavrilo ali ne krije da je ljubitelj mačaka i da jednu drži kao ljubimca, što je u više navrata objavljivao na svom profilu.

(Telegraf.rs)

Video: "Dolče i Gabana? I njega ćemo da hapsimo, da znaš": Četiri godine bez velikog Nebojše Glogovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA